Eugen Tomac: ”În mintea lui Putin, viața, demnitatea umană, libertatea de gândire sunt cuvinte inexistente. Rusia trebuie izolată total”

Eugen Tomac: ”În mintea lui Putin, viața, demnitatea umană, libertatea de gândire sunt cuvinte inexistente. Rusia trebuie izolată total”
Europarlamentarul Eugen Tomac, președintele PMP
Publicat: 08/04/2022, 10:32

Europarlamentarul Eugen Tomac, președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP) îl consideră pe Vladimir Putin un ”criminal” care a transformat Rusia într-un ”gulag”.

Eugen Tomac s-a adresat Parlamentului European, iar în intervenția sa a spus că Vladimir Putin consideră ”inexistente” valori precum ”viața, demnitatea umană, libertatea de gândire”.

Invazia din Ucraina scoate la lumină nu numai o agresiune inacceptabilă în anul 2022, dar și atrocități care îngrozesc. Dar masacrele din ultimele săptămâni nu sunt singurele, avertizează președintele PMP.

”Putin este un CRIMINAL! Rusia este un stat capturat, un stat transformat în gulag. În mintea lui Putin, viața, demnitatea umană, libertatea de gândire sunt cuvinte inexistente. În schimb, tortura, manipularea, propaganda și omorurile în masă îi sunt cunoscute și le practică cu sânge rece”, notează Eugen Tomac pe pagina sa de socializare.

”Masacrele din ultimele săptămâni sunt doar o parte a crimelor comise, cele despre care știm”

Eugen Tomac

”Am votat cu toată convingerea pentru un boicot total al Rusiei la nivel global”

Eugen Tomac mai precizează că Rusia trebuie izolată și că a votat ”cu toată convingerea” pentru un boicot al Rusiei la nivel global.

UE poate, a mai menționat președintele PMP, să aibă un viitor fără a mai depinde de Rusia, atâta vreme cât la Kremlin se află ”un tiran”.

”Nu putem accepta să mai moară oameni în chinuri. Aceste brute trebuie oprite. Rusia trebuie izolată total. Nu avem dreptul să facem niciun compromis în relația cu acest stat condus de un asasin. Am votat cu toată convingerea pentru un boicot total al Rusiei la nivel global.

Uniunea Europeană trebuie să își construiască viitorul fără a mai depinde de acest stat, atât timp cât el este condus de un tiran!”, a mai spus Eugen Tomac în Parlamentul European.


Citește și: 

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult