LIVE UPDATE – Război în Ucraina, ziua 44: Cel puțin 50 de oameni au murit, după ce Rusia a tras două rachete într-o stație de tren în care se aflau mii de persoane / Volodimir Zelenski condamnă atacul din gara Kramatorsk: „Răul rusesc nu are limite”

Publicat: 08/04/2022, 00:33
Actualizat: 08/04/2022, 23:06

Pentagonul dă asigurări că Ucraina este în măsură să câștige războiul împotriva Rusiei, după ce „Putin a atins exact zero dintre obiectivele sale strategice în interiorul Ucrainei”. Însă șeful Statului Major al armatei americane, generalul Mark Milley, a transmis joi, în cadrul unei audieri în Congres, mai multe avertismente sumbre cu privire la viitoarele atacuri ale Rusiei. El a precizat că urmează o bătălie importantă în sud-est, în jurul regiunii Donbas, unde rușii intenționează să adune forțe și să-și continue asaltul. Între timp, situația umanitară a civililor ucraineni continuă să se degradeze rapid. Echipele de salvare ucrainene au descoperit 26 de cadavre în Borodianka, la nord-vest de Kiev, unde președintele Volodimir Zelenski spune că „situația este mai oribilă” decât în Bucea.

Citește și Românii pot fi „Alături de Ucraina” în campania pentru refugiați organizată de Asociația Medici pentru România în parteneriat cu grupul de presă Gândul

Cele mai importante evenimente ale zilei

UPDATE ora 23:05 – Mesaj cinic scris pe una din rachetele care au lovit gara din Kramatorsk. În urma atacului au murit 50 de persoane, între care cinci copii

Me„Pentru copii” sunt cuvintele scrise cu vopsea albă pe una din rachetele care a căzut vineri asupra gării din Kramatorsk și care a rămas parțial intactă.

Mesajul face trimitere la tragedia de la Teatrul Dramatic din Mariupol, care a fost bombardat de trupele ruse în ciuda faptului că avea inscripționat cu litere mari, vizibile de la altitudine, cuvântul „Copii”, ca avertisment că acolo se adăpostesc civili.din Kramatorsk. În urma atacului au murit 50 de persoane, între care și 5 copii

UPDATE ora 22:15 – Oficial ucrainean: Rușii au răpit peste 120.000 de copii din Ucraina și i-au scos din țară

Liudmila Denisova, responsabila parlamentului ucrainean pentru drepturile omului, susține că invadatorii ruși ar fi răpit peste 121.000 de copii din teritoriile ocupate.

Într-o declarație pe contul său Telegram, Denisova arată că unii dintre acești copii au fost luați din Mariupol – oraș supus unui intens asediu de la începutul invaziei – și duși la Donețk, iar de aici, în Rusia, la Taganrog, un oraș din regiunea Rostov, relatează independent.co.uk

Potrivit oficialului ucrainean, este vorba atât de copii ucraineni orfani, cât și de copii care au familii.

UPDATE ora 20:30 – Finlanda a fost atacată cibernetic în timp ce Zelenski se adresa parlamentului lor și la doar câteva ore după ce politicienii au declarat că țara va solicita aderarea la NATO

Site-urile web ale guvernului finlandez au fost piratate în același timp în care Volodimir Zelenski a ținut astăzi un discurs în fața parlamentului lor, la doar câteva ore după ce legislatorii finlandezi au lansat un nou demers pentru ca țara să adere la NATO, potrivit CNN.

Principalul site guvernamental și ministerele Apărării și Afacerilor Externe au fost lovite de atacuri cibernetice, menite să facă site-urile indisponibile pentru utilizatorii obișnuiți.

Anterior, Ministerul finlandez al Apărării raportase și o încălcare a spațiului aerian finlandez de către o aeronavă de stat rusă, un IL-96-300, timp de trei minute în largul coastei sudice a țării.

UPDATE ora 19:00 – Declarație bizară. Purtătoarea de cuvânt a MAE rus spune că motivul invaziei din Ucraina ar fi borșul

Purtătoarea de cuvânt a ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a făcut o declarație bizară la o conferință de presă. Ea a spus că Rusia a invadat Ucraina pentru că ucrainenii nu au vrut să împartă cu rușii proprietatea asupra originii borșului, un fel de mâncare tradițional în regiune.

Înregistrarea declarației a fost postată pe Twitter de jurnalistul Kirill Martynov, redactorul șef al publicației ruse Novaia Gazeta Europe, lansată după ce publicația și-a suspendat activitatea în Rusia, din cauza presiunilor Moscovei.

UPDATE ora 18:15 – Bilanțul victimelor în urma atacului cu rachete din gara Kramatorsk a crescut la 50 de morți, potrivit guvernatorului militar regional

Bilanțul morților în urma atacului cu rachete asupra unei gări din Kramatorsk, Ucraina, a crescut la 50 de persoane, a declarat Pavlo Kyrylenko, șeful administrației militare din regiunea Donețk, potrivit CNN.

Într-o actualizare pe Telegram, Kyrylenko a declarat că 50 de persoane au murit, dintre care cinci erau copii, adăugând că 12 dintre victime au murit după ce au fost duse la spital.

UPDATE ora 18:10 – Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, spune că „operațiunea” Rusiei în Ucraina s-ar putea încheia în „viitorul apropiat”

Kremlinul a afirmat vineri că ceea ce numește o „operaţiune militară specială” a Rusiei în Ucraina s-ar putea încheia în „viitorul apropiat”, dat fiind că obiectivele sale sunt pe cale de a fi atinse şi că munca este dusă la îndeplinire atât de către armată, cât şi de către negociatorii de pace ruşi.

Potrivit Reuters, în declarații făcute vineri, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a mai spus că Moscova înţelege că unele țări care au încercat să adopte o poziţie echilibrată au fost supuse presiunilor pentru a vota joi în favoarea suspendării Rusiei din Consiliul ONU pentru Drepturile Omului.

Adunarea Generală a Naţiunilor Unite a suspendat joi Rusia din Consiliul pentru Drepturile Omului, în urma relatărilor despre „încălcări şi abuzuri grosolane şi sistematice asupra drepturilor omului” în Ucraina, un vot în urma căruia Moscova a anunţat că părăseşte acest consiliu.

UPDATE ora 15:25 – Germania rămâne în așteptare. Ce a declarat Olaf Scholz în legătură cu livrarea tancurilor de ultimă generație către Ucraina

Cancelarul german Olaf Scholz amână o decizie finală cu privire la acordarea de tancuri de ultimă generație Ucrainei pentru a lupta împotriva Rusiei, în ciuda presiunilor din partea altor oficiali nemți de rang înalt, susțin persoane familiare cu dezbaterile.

O decizie în această privință era așteptată inițial săptămâna aceasta. Cancelarul social-democrat – spre frustrarea partenerilor săi de coaliție – susține că Germania ar trebui mai întâi să ajungă la o poziție comună cu aliații occidentali pe această temă înainte de a livra echipament militar greu, au spus oficialii.

UPDATE ora 15:00 – Volodimir Zelenski condamnă atacul din gara Kramatorsk: „Răul rusesc nu are limite”

Președintele ucrainean, Volodmir Zelenski, a spus că „răul rusesc nu are limite”, referitor la atacul din gara din Kramatorsk unde au murit cel puțin 39 de persoane și au fost răniți alți 87.

„Lipsiți de puterea și curajul de a ne ține piept pe câmpul de luptă, ei distrug cu cinism populația civilă. Acesta este un rău care nu are limite. Și dacă nu este pedepsit, nu se va opri niciodată. Forțele rusești au lovit gara din Kramatorsk, (trăgând) asupra unei gări obișnuite, asupra unor oameni obișnuiți. Nu au fost soldați acolo”, a spus Zelenski, citat de Sky News.

Toți cei uciși în atacul asupra gării din Kramatorsk erau civili, a spus președintele ucrainean.

Volodmir Zelenski a confirmat că nu există soldați printre cei care au murit.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski / Sursa: Facebook
Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski / Sursa: Facebook

UPDATE ora 14:44 – Rusia neagă că a comis atacul din gara Kramatorsk

Moscova a susținut că tipul de rachetă folosit în atac este folosit doar de armata ucraineană, adăugând că forțele ucrainene au utilizat-o într-o lovitură pe care au dat-o în centrul orașului Donețk, în martie, conform Sky News.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat că forțele ruse nu aveau nicio misiune programată vineri la Kramatorsk.

UPDATE ora 14:00 – Bilanțul morților din stația Kramatorsk crește la 39, spune guvernatorul

Cel puțin 39 de persoane au fost ucise și 87 au fost rănite într-un atac cu rachete rusești asupra gării Kramatorsk, a declarat guvernatorul regional Pavlo Kyrylenko.

Într-o postare online, guvernatorul a spus că mulți dintre răniți sunt în stare gravă, relatează Reuters.

Primarul Oleksander Honcharenko a spus că spitalele nu pot face față numărului de răniți în urma atacului.

Sursa foto: Profimedia

UPDATE ora 13:48 – Vladimir Putin, prima ieșire în public după mitingul din 18 martie. Cum a fost surprins președintele rus

Vladimir Putin și-a făcut apariția astăzi la funeraliile fostului lider al LDPR, Vladimir Jirinovski. Acest lucru este dovedit de filmările apărute în social media. Președintele rus nu a mai fost văzut în public de la mitingul din 18 martie de pe stadionul Luzhniki din Moscova.


UPDATE ora 13:30 – 60 de parașutiști ruși au refuzat să lupte în Ucraina. Cum au fost sancționați de Kremlin

Aproximativ 60 de parașutiști din regiunea Pskov din Rusia au refuzat să fie trimiși în Ucraina. Ei au fost trimiși în Belarus la câteva zile după ce Rusia a invadat Ucraina pe 24 februarie.

UPDATE ora 13:00 – Macron a dat cărțile pe față despre discuțiile cu Putin: „Cinismul este la ordinea zilei!” Previzunea președintelui Franței despre războiul din Ucraina

Preşedintele francez, Emmanuel Macron, a vorbit, joi, despre un dialog „ingrat” şi „cinismul la ordinea zilei cu ocazia fiecărei discuţii” cu omologul său rus, Vladimir Putin. Acesta a dat cărțile pe față,  afirmând că a primit „un refuz explicit” la o operaţiune umanitară la Mariupol, notează AFP.

UPDATE ora 12:47 – Maria Zakharova, după anunțul că România va expulza 10 diplomați ruși: ”Noi acțiuni ostile ale părții române. Relațiile noastre bilaterale erau într-un impas profund în ultimii ani”

Ministerul Afacerilor Externe al României (MAE) a anunțat, pe data de 5 aprilie, că 10 diplomați ruși din cadrul Ambasadei Rusiei la București au fost declarați persona non grata.

În replică, Maria Zakharova, purtător de cuvânt al Ministerului de Externe al Federației Ruse consideră că este vorba despre „acțiuni ostile ale părții române”.

UPDATE ora 12:18 – Ministrul chinez de Externe: ”Principala cauză a problemei Ucrainei este un dezechilibru în sistemul de securitate european”

Wang Yi, ministrul de Externe al Chinei, a vorbit la telefon cu secretarul de stat francez pentru Afaceri Europene, Clement Beaune, transmițându-i acestuia că situația complicată din Ucraina este rezultatul unui ”dezechilibru în sistemul de securitate european”.

UPDATE ora 12:00 – Masacru într-o gară din Ucraina. Cel puțin 30 de oameni care se aflau în stație au murit, în urma unui atac cu rachete

Compania de căi ferate de stat spune că peste 30 de persoane au fost ucise și alte peste 100 au fost rănite dupăce trupele ruse au lansat două rachete asupra gării Kramatorsk, conform BBC.


Kramatorsk este una dintre cele mai estice gări care încă funcționează în Ucraina, iar guvernatorul Donețkului a spus că mii de oameni erau acolo în acel moment, încercând să urce în trenuri pentru a fugi din acea zonă.

Șeful căilor ferate din Ucraina a spus că două rachete au lovit gara. Kramatorsk era cunoscut ca fiind una dintre principalele rute de evacuare din estul Ucrainei.


Guvernatorul regional din Donețk spune că poliția și salvatorii au raportat că zeci de oameni au fost uciși sau răniți, după ce rachetele au lovit stația de tren.

Într-un mesaj pe Telegram, Pavlo Kyrylenko a spus că mii de oameni se aflau în stație în acel moment, deoarece locuitorii din regiunea Donețk erau evacuați în regiuni mai sigure din Ucraina.

UPDATE ora 11:52 – O parte dintre „călăii din Bucea” au luptat în Siria. Tineri de 20 de ani se laudă pe internet că au tăiat urechile ucrainenilor

O treime din brigada „călăilor de la Bucea” a luptat în Siria. Serviciul ucrainean de informaţii militare (GUR) susține că zonele Bucea, Gostomel sau Irpin au participat trupe ale armatei ruse, dar şi de militari din compunerea Gărzii Naţionale a Federaţiei Ruse (Rosguard).  (Citește mai multe aici…)

UPDATE ora 11:35 – Dmitri Peskov: ”Rusia nu recunoaşte autoritatea Curţii Penale Internaţionale. Nu există posibilitatea ca Putin să fie judecat pentru crime de război”

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, a declarat că președintele Vladimir Putin nu poate fi judecat de un tribunal internațional pentru crime de război. 

UPDATE ora 11:00 – Laureatul premiului Nobel pentru Pace, Dmitri Muratov, atacat într-un tren în Rusia

Jurnalistul rus spune că a fost atacat de un bărbat într-un tren care a aruncat vopsea roșie peste el din cauza poziției ziarului său față de Ucraina.

Laureatul Premiului Nobel Dmitri Muratov a declarat pentru Novaya Gazeta Europe că „îmi ard ochii îngrozitor” după atacul care, a spus el, a avut loc într-un tren care mergea de la Moscova la Samara.

„Au turnat vopsea pe bază de ulei cu acetonă în compartiment. Ochii îmi ard îngrozitor. În trenul de la Moscova la Samara. Plecarea a fost deja amânată cu 30 de minute. Voi încerca să mă spăl”, a spus Dmitri Muratov.

„Au strigat: Muratov, e pentru băieţii noştri”, a relatat jurnalistul, citat de RadioFreeEuropa.

UPDATE ora 10:53 – Ursula von der Leyen și Joseph Borrell se întâlnesc vineri, la Kiev, cu Zelenski

Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, și șeful diplomației europene, Joseph Borrell, se întâlnesc vineri cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski, la Kiev, scrie Reuters. Agenda discuțiilor nu a fost făcută publică din motive de securitate.

UPDATE ora 10:32 – Eugen Tomac: „În mintea lui Putin, viața, demnitatea umană, libertatea de gândire sunt cuvinte inexistente. Rusia trebuie izolată total”

Europarlamentarul Eugen Tomac, președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP) îl consideră pe Vladimir Putin un ”criminal” care a transformat Rusia într-un ”gulag”.

UPDATE ora 10:19 – „Din perspectiva lui Putin, Occidentul este deja în război cu Rusia / El crede că NATO va intra în colaps”, spune un fost oligarh, care a fost cândva cel mai bogat om din Rusia

Vladimir Putin consideră că duce un război cu Occidentul în prezent, nu doar cu Ucraina, susține un fost oligarh și prieten de al său, care a părăsit Rusia acum 18 ani și locuiește în exil, în străinătate. Mihail Hodorkovski, un magnat al petrolului care trăiește în prezent la Londra, a fost cândva cel mai bogat om din Rusia, scrie Bloomberg.

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Kremlinul, reacție după ce presa a speculat că Putin ar avea cancer
Sursa foto: Profimedia

UPDATE ora 10:00 – Fostul comandant al trupelor SUA în Europa: ”NATO trebuie să-i distrugă acum pe ruși. Trebuie să le rupem spatele!”

Generalul (r) Ben Hodges, fostul comandant al trupelor SUA în Europa, avertizează că rușii „se pot pune din nou pe picioare” dacă sunt lăsați să treacă peste șocul creat de rezistența acerbă a ucrainenilor. Ucraina ar trebui ajutată cu cât mai mult armament pentru a putea să împingă armata Federației Ruse dincolo de graniță, mai spune generalul american.

UPDATE ora 09:00 – Putin a renunțat la cucerirea Kievului, este de părere șeful Pentagonului

Secretarul american al Apărării, Lloyd Austin, crede că președintele rus Vladimir Putin a renunțat la cucerirea Kievului, după ce forțele sale au fost înfrânte de armata ucraineană.

UPDATE ora 08:26 – Marea Britanie: Trupele ruse s-au retras complet din nordul Ucrainei

Trupele ruse s-au „retras complet” din nordul Ucrainei, întorcându-se înapoi spre nord, în Belarus, spune Ministerul Apărării din Marea Britanie, citat de BBC.

Unele dintre aceste unități vor fi transferate în estul Ucrainei pentru a lupta în Donbas. Dar multe dintre forțe vor avea nevoie de „realimentare semnificativă” înainte de a fi desfășurate în teritoriu.

„Orice redistribuire în masă din nord va dura, probabil, cel puțin o săptămână”, a mai spus sursa citată.

Acesta a adăugat că bombardamentele rusești asupra orașelor din estul și sudul Ucrainei au continuat, iar trupele ruse au înaintat spre sud din orașul important din punct de vedere strategic Izyum.

UPDATE ora 08:00 – Ucraina vrea să deschidă azi 10 coridoare umanitare

Ucraina a anunțat că astăzi își propune să deschidă zece coridoare umanitare pentru evacuarea civililor.

Reuters relatează că, din nou, civilii care speră să evadeze din Mariupol vor trebui să folosească propriile vehicule – nu va exista un convoi de autobuze.

UPDATE ora 07:15 – Ucraina investighează 5.149 cazuri de presupuse crime de război comise de forțele ruse, a transmis procuratura.


UPDATE ora 06:28 – Guvernul alocă 45 milioane de lei din Fondul de rezervă pentru a deconta și cheltuielile cu cazarea ale românilor care găzduiesc ucraineni

Românii care găzduiesc refugiați ucraineni vor putea să deconteze cheltuieli cu cazarea în valoare de 50 lei/zi/persoană găzduită, potrivit unei Hotărâri care urmează a fi adoptată vineri de Guvern. Pentru a finanța aceste cheltuieli, Guvernul va scoate 45 milioane de lei din Fondul de rezervă.

Sursa: ISU Suceava

UPDATE ora 04:40 – UE propune creşterea cu 500 de milioane de euro a finanţării pentru furnizarea de arme Ucrainei

Şeful diplomaţiei europene, Josep Borrell, a propus creşterea cu 500 de milioane de euro a finanţării pentru furnizarea de arme Ucrainei, a anunţat joi preşedintele Consiliului European, Charles Michel, exprimându-şi „sprijinul” pentru iniţiativă.

UPDATE ora 03:26 – Șeful Statului Major al armatei americane, generalul Mark Milley, a transmis joi, în cadrul unei audieri în Congres, mai multe avertismente sumbre pentru milioanele de oameni care speră cu disperare ca președintele rus Vladimir Putin să înțeleagă și să oprească atacul asupra Ucrainei, relatează CNN.

„În mod ideal, Putin decide să înceteze focul, își oprește agresiunea și are loc un fel de intervenție diplomatică, dar în prezent această opțiune nu pare să se afle într-un orizont apropiat. Va fi un drum lung. Urmează o bătălie importantă în sud-est, în jurul regiunii Donbas, unde rușii intenționează să adune forțe și să-și continue asaltul”, a declarat Milley la Washington, în fața Comisiei pentru Servicii Armate a Senatului SUA, citat de CNN.

UPDATE ora 01:54 – Situația din Borodianka, un oraș situat la nord-vest de Kiev, unde trupele ucrainenene au recâștigat recent controlul, este „mult mai oribilă” decât în ​​Bucha, unde au fost comise masacre în rândul civililor, a declarat președintele ucrainean Volodimir Zelenski, joi seară.

„Sunt mai multe victime în acest mic oraș decât în ​​Bucha, tot la nord-vest de capitală. Fiecare crimă va fi rezolvată și fiecare călău va fi găsit”, a spus Zelenski într-un mesaj video citat de elpais.com

UPDATE ora 00:55 – Pentagonul dă asigurări că Ucraina este în măsură să câștige războiul împotriva Rusiei lui Putin, a doua putere militară a lumii și țara cu cele mai multe focoase nucleare alături de Statele Unite.

Întrebat despre opțiunile militare ale Kievului, purtătorul de cuvânt al Pentagonului, John Kirby, a spus miercuri seară că un argument în favoarea acestei afirmații ar fi slabele performanțe ale Rusiei.

„Desigur că pot câștiga. Dovada o reprezintă rezultatele pe care le vedeți în fiecare zi… absolut, desigur că pot câștiga”, potrivi La Razon.

Putin a atins exact zero dintre obiectivele sale strategice în interiorul Ucrainei. El nu a ocupat Kievul. Nu a răsturnat guvernul. Nu a eliminat Ucraina ca stat național. Și, în realitate, a preluat controlul doar asupra unui număr mic de localități”, a subliniat reprezentantul Pentagonului.

UPDATE ora 00:30 – Ministerul Afacerilor Externe salută adoptarea, joi, de către Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), a rezoluţiei privind suspendarea Rusiei din Consiliul Drepturilor Omului şi apreciază că acest demers a fost unul necesar având în vedere agresiunea rusă asupra Ucrainei.

România, alături de 58 de state membre ONU, a cosponsorizat această rezoluţie, prezentată în plenul Adunării Generale de Ucraina, potrivit unui comunicat de presă al MAE.

UPDATE ora 00:10 – Statele Unite au revocat joi, în urma unui vot al Congresului, statutul comercial al Rusiei şi al Belarusului ca răspuns la războiul din Ucraina, deschizând calea pentru tarife punitive împotriva ambelor ţări.

În coordonare cu aliaţii săi europeni, preşedintele american Joe Biden anunţase luna trecută această măsură pentru a „izola şi mai mult Rusia pe scena mondială”, dar noua sancţiune trebuia să fie aprobată de Camera Reprezentanţilor şi de Senat. Măsura s-a bucurat de un puternic sprijin transpartinic în ambele camere.

Prin privarea Rusiei de „clauza naţiunii celei mai favorizate”, un principiu de bază al reciprocităţii în comerţul liber, Occidentul ar elimina de facto Rusia din jocul global al comerţului liber şi şi şi-ar da dreptul de a taxa puternic importurile de produse ruseşti, relatează Agerpres.

UPDATE ora 00:00 -Echipele de salvare ucrainene au descoperit 26 de cadavre sub dărâmăturile a două blocuri bombardate la Borodianka, la nord-vest de Kiev, a anunţat joi procurorul general ucrainean Irina Venediktova.

Este „oraşul cel mai distrus din regiunea” capitalei, a subliniat ea pe Facebook, potrivit Agerpres.

„Numai de sub dărâmăturile a două blocuri bombardate, au fost extrase 26 de corpuri. Doar populaţia civilă a fost vizată: nu există niciun sit militar în această localitate recent preluată de forţele ucrainene după retragerea trupelor ruse din regiunea Kiev,”, a spus Irina Venediktova, adăugând că „este greu de prezis câţi morţi sunt” în total la Borodianka.

Gilda Popa
Gilda Popa este licențiată în Drept și a urmat un master de psihologie organizațională la Facultatea de Psihologie - Universitatea București. A mai mult
Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Ana Maria, tânăra ucisă în Orhei, ar fi ieșit din casa presupusului criminal pe picioarele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului