8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Campania de vaccinare în România: Peste 100.000 de persoane au primit prima doză din vaccinul anti-COVID-19

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Campania de vaccinare în România: Peste 100.000 de persoane au primit prima doză din vaccinul anti-COVID-19
8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Campania de vaccinare în România: Peste 100.000 de persoane au primit prima doză din vaccinul anti-COVID-19 / Sursă FOTO: Shutterstock
Publicat: 10/01/2021, 08:00

Numărul persoanelor vaccinate împotriva COVID-19 a trecut de 100.000! Doar în ultimele 24 de ore au fost vaccinate 9595 de persoane, a anunțat, sâmbătă, Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).

„Numărul de persoane vaccinate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer BioNTech (în ultimele 24 de ore, prima administrare) a fost de 9.595. Numărul total de persoane vaccinate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer BioNTech (începând cu data de 27 decembrie 2020, prima administrare) este de 102.301”, transmite CNCAV.

Un fost premier al României vine cu acuzații grave și spune că dozele de vaccin pentru COVID se administrează „fără logică”

Fostul premier al României, Mihai Tudose (PSD) scrie pe pagina sa de Facebook că dozele de vaccin pentru Covid vin foarte  greu în țara noastră și sunt administrate „fără nicio logică”!

„Ce ne mai amenința propaganda oficială că se înghesuie vaccinurile și banii de la UE la granițe! Dozele vin cu țârâita și sunt administrate în ritm de melc și fără nici o logică. Iar despre prefinanțarea proiectelor din Planul National de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) ni se spune că s-ar putea să vină prin vară, dar – atenție! – în funcție de finalizarea și calitatea planului național. Este obligația Guvernului să facă public stadiul și conținutul programelor prin care vrea să acceseze fondurile pentru redresare!”, a scris pe pagina sa de Facebook Mihai Tudose.

Cel care se ocupă din umbră de „Adăpostul groazei” este un angajat de la Protecția Animalelor (ASPA)! GROAZNIC: Câini morți și incendiați găsiți la un depozit de la marginea Capitalei!

Polițiștii intervin la această oră la un adăpost de câini de la marginea Capitalei, unde s-a găsit un container cu mai multe animale moarte, potrivit surselor GÂNDUL.RO, unele dintre ele fiind incendiate!

Uluitor! Cel care gestionează din umbră „Adăpostul Groazei” din sectorului 3 este chiar un angajat al ASPA. M.A.O. este în prezent în concediu de creștere a copilului și va fi cercetat disciplinar când se va întoarce la serviciu. Potrivit surselor GÂNDUL.RO, cea care gestionează oficial adăpostul unde s-au incendiat cățeii este iubita lui M.A.O, și ea fostă angajată ASPA.

Fostul director interimar de la Spitalul de Urgență Cluj îl acuză pe deputatul Emanuel Ungureanu că are legătură cu demiterea sa: „El se află în spatele acestei mârșăvii”

Petru Șușcă, fostul director interimar al Spitalului Județean de Urgență din Cluj Napoca precizează că demiterea sa de către Vlad Voiculescu are legătură cu deputatul USR Emanuel Ungureanu, pe care îl acuză de „mârșăvie”!

„În data de 23 decembrie, domnul Ministru Nelu Tătaru a semnat un Ordin de ministru prin care m-a numit în funcția de Manager Interimar pe o perioada de 6 luni. În dată de 4 ianuarie, Domnul Voiculescu m-a revocat din funcție printr-un Ordin de Ministru care are la baza un referat din 6 ianuarie. Ordinul de Ministru prin care a fost numit un nou manager este dinaintea referatului prin care am fost demis (…) Mai mult decât atât, la o jumătate de ora, au schimbat și Consiliul de Administrație al Spitalului Județean” a declarat Petru Șușcă la Antena 3.

Caz halucinant în Dâmbovița. Trei adolescenţi, reținuți de Poliție după ce ar fi violat un băiețel de 11 ani! Unul dintre violatori este nepotul primarului

Caz șocant în Dâmbovița: trei adolescenți cu vârste între 14 şi 17 ani au fost reţinuţi, sâmbătă, de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii, sub acuzaţiile de pornografie infantilă, viol şi complicitate la viol. În urma cercetărilor, polițiștii au descoperit că victima este un băiat de 11 ani.

Potrivit surselor GÂNDUL.RO, unul dintre cei trei violatori este nepotul primarului din localitatea în care a avut loc fapta. În momentul în care a fost ridicat de mascați, nepotul respectiv a spus că „N-aveți ce să-mi faceți că e unchiul la putere”.

Ministrul Energiei: Cei afectați de avaria de vineri vor fi despăgubiți de Comisia Europeană

Persoanele care au fost afectate de pana de curent care a avut loc vineri după-amiaza în mai multe state europene și care a afectat și nord-vestul României, vor putea fi despăgubite prin intermediul unui fond constituit la nivelul Comisiei Europene.

În cazul în care va fi identificat vinovatul pentru această avarie de proporții, acesta va suporta despăgubirile. Anunțul a fost făcut sâmbătă de ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Poliția Română, achiziții controversate în starea de urgență. Bastoane cu șocuri în loc de combinezoane și măști de protecție pentru angajații MAI!

Poliția Română a făcut achiziții controversate în starea de urgență. Cel puțin asta reiese dintr-un material promovat de Antena 3, în care se vorbește despre câteva contracte derulate de șefi din MAI când mai erau doar două zile înainte de încheierea stării de urgenţă.

Profitând de faptul că era liber la achiziţii fără licitaţii, Poliţia Română nu s-a grăbit să cumpere echipamente de protecţie și materiale sanitare, ci a avut în vedere bastoane cu electroșocuri.

Propunerea unui om de afaceri pentru a convinge oamenii să se vaccineze: Patronii să le ofere angajaților bonusuri

Un antreprenor din domeniul sănătății propune patronilor și Guvernului o inițiativă prin care să își determine angajații să se vaccineze – un bonus.

Directorul executiv PRIMER – Patronatul Producatorilor Industriali de Medicamente din România, Dragoș Damian, a explicat într-o intervenție la Digi24, în cursul serii de sâmbătă, 9 ianuarie, cât de mare ar trebuie să fie stimulentul și care este scopul acestuia.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
BREAKING | Medicul care l-a operat de urgență pe Florin Piersic, în ziua de Paște,...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis...
Meteorologii Accuweather anunță o vară ciudată în România. Temperaturi anormale în București
Absolut ȘOCANT! Ce au arătat ultimele analize în cazul Gabrielei, fetița de 4 ani moartă...
Meteorologii anunţă o "schimbare majoră" a vremii. Vom avea fenomene extreme în ţară toată săptămâna
Se spală în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Accident sau sinucidere? Un bărbat a decedat în a treia zi de Paște, după ce...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a...
Adevărul despre FIOROȘII T-REX! S-a aflat ABIA ACUM
BANCNOTELE cu care nu mai poți plăti. Decizia ESTE FINALĂ. Avertisment pentru cei cu bani...
Scandal uriaș la Eurovision. Fanii au fost oripilați
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația:...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va...
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de...
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e...
Cui va preda Warren Buffett imperiul de 400 de miliarde de dolari?