8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Dosarul morții lui Ioan Crișan: Un bărbat necunoscut, surprins de camerele de supraveghere în timp ce privește nepăsător cum mașina omului de afaceri începe să ardă

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Dosarul morții lui Ioan Crișan: Un bărbat necunoscut, surprins de camerele de supraveghere în timp ce privește nepăsător cum mașina omului de afaceri începe să ardă
Ioan Crișan, omul de afaceri ucis cu o bombă în Arad. Sursă foto: Colaj GÂNDUL
Publicat: 31/05/2021, 08:00
Actualizat: 31/05/2021, 10:54

Apar noi date din ancheta referitoare la omul de afaceri Ioan Crișan, mort după ce mașina sa a explodat la Arad, apoi a ars în totalitate. În imaginile de pe o cameră de supraveghere din apropierea locului exploziei este surprind un bărbat care stă și privește când mașina lui Crișan începuse să ardă, au declarat pentru Gândul surse judiciare.

Bărbatul se afla la mică distanță de mașină. Îmbrăcat într-o geacă neagră, acesta stătea pe trotuar și privea când mașina a luat foc. Ulterior, bărbatul s-a îndepărtat de locul exploziei, s-a oprit în zona verde de lângă liniile de tramvai, apoi a plecat mai departe, nepăsător. (Continuarea aici…)

Ioan Crișan, bărbatul decedat în explozia mașinii din Arad, avea datorii, dar voia să își mărească afacerea: Firma lui fusese executată silit

Omul de afaceri Ioan Crișan ar fi avut probleme financiare mari, iar firma lui ar apărea în mai multe dosare de executare silită. Se pare că și-ar fi construit afacerea pe „o bază instabilă”, din împrumuturi la bănci, dar mai ales de la diferite persoane. În cazul morții lui Ioan Crișan, autoritățile analizează ipoteza conform căreia bărbatuleste victima unui asasinat cu bombă, însă momentan, incidentul rămâne învăluit în mister. Un cerc de suspecți se află în atenția anchetatorilor. (Continuarea aici…)

Mihai Fifor, despre explozia din Arad: De un an şi jumătate, IPJ Arad este condus prin împuternicire sau delegare

Mihai Fifor, fost ministru de Interne în guvernarea PSD, în prezent senator de Arad, a declarat, despre cazul omului de afaceri care a murit după ce mașina în care se afla a explodat, că ridică uriașe semne de întrebare legate de siguranța cetățeanului. Mihai Fifor spune că o crimă violentă, o mașina aruncată în aer în plină zi, pe unul dintre bulevardele cele mai circulate ale Aradului, nu foarte departe de centrul orașului, nu pot nu poate decât să ridice uriașe semne de întrebare legate de siguranța cetățeanului, de modul în care înțeleg să își facă datoria instituțiile statului român. (Continuarea aici…)

Tatăl copiilor otrăviți la Brașov: „Vreau să mor!” Ce spun specialiștii despre tomoxan, substanța cu care s-au intoxicat copiii

Tatăl celor trei fetițe intoxicate cu tomoxan în comuna Ungra, județul Brașov, le-ar fi mărturisit unor apropiați că dacă și copilul de opt ani va muri din această cauză, își va lua zilele. „Vreau să mor și eu”, le-ar fi spus el apropiaților. Bărbatul spune că se simte vinovat de moartea celor două fetițe, de 7 și 9 ani, pentru că el a fost cel care a cumpărat substanța care le-a otrăvit.

Între timp, procurorii au decis să îi audieze pe părinții copiilor, care ar putea fi puși sub acuzare pentru omor din culpă. De asemenea, compania care a vândut substanța toxică riscă și ea dosar penal. (Continuarea aici…)

Florin Cîțu își anunță candidatura pentru șefia Partidului Național Liberal: „Vă spun că voi câștiga, nu există altă variantă”

Premierul Florin Cîțu a anunțat duminică, 30 mai, că a decis să se înscrie în cursa pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal (PNL).

Florin Cîțu a susținut o conferință de presă înainte de ședința Consiliului Național al PNL, care are loc duminică. Premierul a precizat că se va asigura ca liberalii să fie „cel puțin 8 ani la guvernare”. (Continuarea aici…)

Polițistă din România, în centrul unui scandal în Marea Britanie. Femeia este acuzată de colegi de rasism

O polițistă româncă este acuzată de rasism în Marea Britanie și riscă să își piardă locul de muncă din această cauză. Andra Șerbănescu s-a angajat în Poliția din Regat în urmă cu un an.

Ea a intrat în atenția superiorilor săi la scurt timp de la angajare, după ce a reținut într-o benzinărie doi bărbați pe care i-a suspectat că au fost implicați în trafic de droguri și spălare de bani. (Continuarea aici…)

Gest eroic al unui vânzător: A fost înjunghiat de un tâlhar, dar tot a reușit să-l blocheze în magazin

Christy Alagaratnam, vânzătorul unui magazin din UK, a fost înjunghiat de un tâlhar, dar tot a reușit să-l țină blocat până la sosirea autorităţilor. Incidentul s-a petrecut în sudul Londrei. Liam Killigrew ar fi intrat în spatele tejghelei și a scos un cuţit, ca mai apoi să ceară toţi banii, potrivit The Mirror. (Continuarea aici…)

A murit Joe Lara, actorul care l-a jucat pe „Tarzan”. Avionul în care era cu soția s-a prăbușit

Actorul Joe Lara, vedeta serialului „Tarzan: The Epic Adventures”, a murit, la 58 de ani, după ce avionul în care era împreună cu soția sa, Gwen Lara, s-a prăbușit într-un lac din Tennessee, Statele Unite ale Americii. În avionul de mici dimensiuni erau, în afară de actor și soția sa, alte cinci persoane. Niciunul dintre pasageri nu a supraviețuit. (Continuarea aici…)

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Imagini în premieră absolută cu Florin Piersic de la ”Matei Balș”! Starea de sănătate a...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era...
Ce se întâmplă cu Florin Piersic, după ce a fost transportat la Matei Balș. Declarațiile...
De ce a fost mutat Florin Piersic la un spital din București. Vești nu tocmai...
Florin Piersic, primul mesaj după ce a fost transferat la Spitalul Matei Balș din Capitală....
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
El este Vlad, tânărul care s-a aruncat de la etajul trei al spitalului după o...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
AstraZeneca anunţă că retrage vaccinul COVID-19 în toată lumea. Anunţul vine la câteva luni după...
Satelitul care a orbitat Pământul NEDETECTAT timp de 25 de ani!
Se dă lege pentru cei cu telefoane mobile. Intră în vigoare în luna octombrie
Adrian Minune nu s-a putut abține. Ce l-a făcut pe manelist să plângă în hohote
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să...
Gestul făcut de Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit,...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Pasărea care adoptă sau ucide puii altor păsări