ANUNȚ. Primăria Sectorului 2 începe dezinsecția împotriva țânțarilor. Acțiunea are loc noaptea, timp de zece zile

Redactor:
Mihai Georgescu
ANUNȚ. Primăria Sectorului 2 începe dezinsecția împotriva țânțarilor. Acțiunea are loc noaptea, timp de zece zile
ANUNȚ. Primăria Sectorului 2 începe dezinsecția împotriva țânțarilor. Acțiunea are loc noaptea, timp de zece zile / Foto ilustrativ: Pixabay.com

Primăria Sectorului 2 informează că, începând de miercuri până la data de 12 iulie, va avea loc o nouă acțiune de dezinsecție împotriva țânțarilor, care se desfășoară pe timp de noapte, între orele 21.00 – 05.00, potrivit unei informări a autorității locale.

Tratamentele se desfășoară periodic, de circa 3- 4 ori în fiecare lună, în zonele cu vegetație: parcuri, grădini publice, spaţii verzi, locuri de agrement, cimitire, terenuri aferente imobilelor cu locuințe colective, terenuri ale unor instituţii publice, conform sursei citate de Mediafax.

„Pentru tratamentul de dezinsecție este folosit produsul biocid MICROSIN, insecticid sub formă de microemulsie concentrată pe bază de apă, în concentrație de min. 0,2% maximă de 0,4%. Soluția nu pătează suprafețele cu care intră în contact şi nu are miros”, menționează Primăria Sectorului 2.

Potrivit sursei citate, acțiunea insecticidului este atât imediată, cât şi de lungă durată, fiind utilizat pentru combaterea insectelor zburătoare sau târâtoare (muște, căpușe, viespi, gândaci de bucătărie, furnici, purici, ploșnițe, molii şi carii de lemn).

Tratamentul, aplicat de Compania Municipală ECO Igienizare Bucureşti, se va efectua prin pulverizare în sistem ULV / atomizare manuală cu echipamente specifice, pe suprafețele cu vegetație din Sectorul 2.

Dan Cristian Popescu, explicații după incidentul de la Delfinului. Cum s-a transformat Sectorul 2 în patinoar

Accidente în lanț, azi, 30 iunie, în zona Delfinului din Capitală. Mai multe mașini s-au tamponat, alunecând pe o porțiune de drum transformată, în plină vară, în patinoar. GÂNDUL l-a contactat pe Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, pentru o explicație oficială cu privire la cele întâmplate.

„Un incident regretabil”, spune politicianul liberal. Cum s-a ajuns, totuși, la o asemenea situație, rămâne un mister pe care organele abilitate, în speță Poliția, și-au luat misiunea să-l dezlege.

Contactat de GÂNDUL, Dan Cristian Popescu ne-a precizat că Primăria Sector 2 a amendat deja firma Supercom, responsabilă cu asigurarea curățeniei în zonă.

„Un incident regretabil. Noi avem contract pentru stropire cu apă, dar pe un tronson din traseul unei cisterne se aluneca de dimineață, pe la 9.40. Au fost câteva accidente și 20 de tamponări. Am intervenit urgent, în sensul că am blocat tronsonul respectiv cu mașini de Poliție și am spălat strada cu detergent”, ne-a declarat viceprimarul Sectorului 2.

Pentru incidentul în cauză, Dan Cristian Popescu susține că Primăria S2 a amendat deja firma Supercom! „Avem contract cu Supercom pentru spălare cu apă, fără nimic altceva, fără nicio substanță, să fie clar! Se pare că apa folosită pe acel tronson conținea urme de ceva, o substanță care făcea să alunece mașinile. Am amendat societatea Supercom și am demarat o anchetă, la fe cum au procedat și ei. Din câte am înțeles, Supercom va contesta amenzile, dar eu aștept un punct de vedere oficial al firmei, după ancheta pe care o vor efectua, plus raportul Poliției”, precizează Dan Cristian Popescu.

Oroare! Celebra prezentatoare TV a ţării, abuzată sexual în scara blocului. Atacatorul i-a pus cuţitul...
Doliu uriaș în România! Este prima vedetă mare ucisă de COVID
FOTO. Imagini incendiare cu celebra gimnastă a României! Fără lenjerie intimă, pe rețelele de socializare
FOTO. Imagini incendiare cu celebra gimnastă a României! Fără lenjerie intimă, pe rețelele de socializare
Tratamentul secret pe care îl iau medicii pentru a se imuniza. Medicamentele banale pe care...
Sistem imunitar vs. Coronavirus: Cât timp durează imunitatea după COVID-19? Studii efectuate şi clarificări OMS
„Hunter-Gate”: Un partener al lui fiului lui Biden va preda FBI înregistrările afacerilor sale. România,...
Ultimul mesaj al cântărețului român aflat la Terapie Intensivă, în stare gravă: 'În cele din...
Are 72 de ani, dar e cuplat cu o studentă. Declarații din dormitorul lor: Să...
Mărturisirile INCENDIARE ale adevăratei Liudmila Ignatenko, femeia care a SUPRAVIEŢUIT Cernobîlului. ''Este o ÎNŞELĂTORIE''
Organul din gât care ar putea să vindece cancerul. Descoperirea istorică, făcută din greșeală
Cuvintele lui Iisus, descoperirea care zguduie creștinismul. A fost însurat sau nu mântuitorul?
Sărbătoare mare vineri în calendarul ortodox: Ce nu ai voie să faci pe 23 octombrie...
Când simți „un gâdilici” în gât virusul și-a croit deja calea în organism. Remediul care...
O experienţă străină în mijlocul Capitalei: Stilul de viaţă francez, în inima Bucureştiului.
Locul superb aflat la câteva minute de Braşov, dar care nu este o staţiune de...
Inchide