GÂNDUL LIVE. Acuzații grave la adresa lui Nicușor Dan! Daniel Zamfir: „A recunoscut că s-a întâlnit cu cei din Clanul Sportivilor”

GÂNDUL LIVE. Acuzații grave la adresa lui Nicușor Dan! Daniel Zamfir: „A recunoscut că s-a întâlnit cu cei din Clanul Sportivilor”
Publicat: 21/09/2020, 13:35
Actualizat: 21/09/2020, 14:54

Senatorul PSD Daniel Zamfir l-a criticat dur la GÂNDUL LIVE pe Nicușor Dan, candidatul liberalilor la Primăria Capitalei, după ce acesta din urmă ar fi recunoscut că s-a întâlnit cu membri ai Clanului Sportivilor. „Am două cazuri elocvente despre modul în care acționează Nicușor Dan…”, a spus Zamfir în cadrul emisiunii Emmei Zeicescu.

„Săptămâna a început sub alte auspicii. Am senzația că datele duc spre o anumită percepție, acea frică de a ieși la bloc. Eu m-aș bucura ca oamenii mai în vârstă să iasă la vot.

E corect ceea ce spuneți. Guvernul vrea să semene temere în rândul oamenilor, ca prezența să fie mai redusă. În privința candidaturilor, lucrurile s-au închis definitiv.

L-am văzut pe Nicușor Dan recunoscând faptul că s-a întâlnit cu Clanul Sportivilor, spunând că îl știe și pe Câinele, s-a întâlnit și cu Sportivii, pentru că și cu ei avea un dosar în instanță. Eu am prezentat săptămâna trecută două cazuri elocvente, a modului în care acționează Nicușor Dan. Dă în judecată respectivi investitori pe diverse motive, am găsit acolo în instanță o solicitare de anulare a autorizației pentru că un bloc era pe culoarul de bloc al cocorilor. Lângă acel bloc de 10 etaje există un complex rezidențial de 24 de etaje, dar cocorii ar fi ales să intre în blocul ăla de 10 etaje…

„Ulterior se înțelege cu domniile… Dau în judecată pe motive ridicole. La Floreasca a dat în judecată că a deranjat habitatul șopârlelor…”

Sigur că trebuie să fie o miză. Oamenii ăștia sper să spună public ce au negociat cu Nicușor Dan. Și vă întreb acum la ultimul film de pe Facebook. S-a întâlnit cu Clanul Sportivilor ca să negocieze cu ei. Viitorul primar general al Capitalei negociază cu Clanul Sportivilor? Am mai văzut un șef al Poliției care negocia cu Clanul Duduianu.

Am reținut opinia lui Nicușor Dan. Dar recunoaște că s-a întâlnit cu Clanul Sportivilor. Jocul s-a închis. S-a dus să le spună că are dreptate… S-a încheiat cu acest personaj, care se prezintă salvatorul Bucureștiului, dar este omul clanurilor interlope.

Nicușor Dan a zis că la dezbateri nu vrea să participe Traian Băsescu. Eu l-am văzut pe Băsescu declanșând un atac extrem de abject la adresa doamnei Firea, nu a menajat-o dl. Băsescu.

O fi doamna Firea în relația win win, dar Nicușor Dan e lose lose, a căzut toată spoiala asta de pe fața domniei sale de apărător. Iată că folosea acest mijloc, ca reprezentant al unei asociații de protecție a spațiilor verzi, ca un mijloc de șantaj pentru a se întâlni cu „rechinii imobiliari”. Să vă spună ce a discutat cu toți acești oameni.

„Nicușor Dan merge pe ideea victimizării”

Eu constat că echipa de campanie a lui Nicușor Dan merge pe ideea victimizării. Dar întreb încă o dată: Cu ce l-a victimizat cineva pe Nicușor Dan? Au ieșit public legăturile sale cu clanurile interlope.

S-a legat cineva de familia lui? Sau că este netuns?

Eu cred că, cel puțin în cazul doamnei Firea, avem niște realizări palpabile. Vedeam cu Podul Ciurel că e foarte prost… Primarul Firea decide cât de lungă să fie o bretea de coborâre? Păi, acest proiect era început de 10 ani în urmă. Un membru USR l-a blocat pentru că voia mai mulți bani pe o despăgubire. Când facem, facem rău. Când nu facem, de ce nu facem. Totuși…

Eu zic la fel, să facem bine. Dar eu ca primar general nu pot să mă bag într-un proiect tehnic. Au început lucrările la cel mai mare spital din România, cel metropolitan. Cum arată noul București propus de Nicușor Dan? Un oraș al interlopilor. Devastator pentru Capitală”, a declarat Daniel Zamfir la GÂNDUL LIVE.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă este editor la GÂNDUL.RO și are o vastă experiență, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Ana Maria, tânăra ucisă în Orhei, ar fi ieșit din casa presupusului criminal pe picioarele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului