GÂNDUL LIVE. Acuzații grave la adresa lui Nicușor Dan! Daniel Zamfir: „A recunoscut că s-a întâlnit cu cei din Clanul Sportivilor”

Redactor:
Silviu Bănilă
GÂNDUL LIVE. Acuzații grave la adresa lui Nicușor Dan! Daniel Zamfir: „A recunoscut că s-a întâlnit cu cei din Clanul Sportivilor”

Senatorul PSD Daniel Zamfir l-a criticat dur la GÂNDUL LIVE pe Nicușor Dan, candidatul liberalilor la Primăria Capitalei, după ce acesta din urmă ar fi recunoscut că s-a întâlnit cu membri ai Clanului Sportivilor. „Am două cazuri elocvente despre modul în care acționează Nicușor Dan…”, a spus Zamfir în cadrul emisiunii Emmei Zeicescu.

„Săptămâna a început sub alte auspicii. Am senzația că datele duc spre o anumită percepție, acea frică de a ieși la bloc. Eu m-aș bucura ca oamenii mai în vârstă să iasă la vot.

E corect ceea ce spuneți. Guvernul vrea să semene temere în rândul oamenilor, ca prezența să fie mai redusă. În privința candidaturilor, lucrurile s-au închis definitiv.

L-am văzut pe Nicușor Dan recunoscând faptul că s-a întâlnit cu Clanul Sportivilor, spunând că îl știe și pe Câinele, s-a întâlnit și cu Sportivii, pentru că și cu ei avea un dosar în instanță. Eu am prezentat săptămâna trecută două cazuri elocvente, a modului în care acționează Nicușor Dan. Dă în judecată respectivi investitori pe diverse motive, am găsit acolo în instanță o solicitare de anulare a autorizației pentru că un bloc era pe culoarul de bloc al cocorilor. Lângă acel bloc de 10 etaje există un complex rezidențial de 24 de etaje, dar cocorii ar fi ales să intre în blocul ăla de 10 etaje…

„Ulterior se înțelege cu domniile… Dau în judecată pe motive ridicole. La Floreasca a dat în judecată că a deranjat habitatul șopârlelor…”

Sigur că trebuie să fie o miză. Oamenii ăștia sper să spună public ce au negociat cu Nicușor Dan. Și vă întreb acum la ultimul film de pe Facebook. S-a întâlnit cu Clanul Sportivilor ca să negocieze cu ei. Viitorul primar general al Capitalei negociază cu Clanul Sportivilor? Am mai văzut un șef al Poliției care negocia cu Clanul Duduianu.

Am reținut opinia lui Nicușor Dan. Dar recunoaște că s-a întâlnit cu Clanul Sportivilor. Jocul s-a închis. S-a dus să le spună că are dreptate… S-a încheiat cu acest personaj, care se prezintă salvatorul Bucureștiului, dar este omul clanurilor interlope.

Nicușor Dan a zis că la dezbateri nu vrea să participe Traian Băsescu. Eu l-am văzut pe Băsescu declanșând un atac extrem de abject la adresa doamnei Firea, nu a menajat-o dl. Băsescu.

O fi doamna Firea în relația win win, dar Nicușor Dan e lose lose, a căzut toată spoiala asta de pe fața domniei sale de apărător. Iată că folosea acest mijloc, ca reprezentant al unei asociații de protecție a spațiilor verzi, ca un mijloc de șantaj pentru a se întâlni cu „rechinii imobiliari”. Să vă spună ce a discutat cu toți acești oameni.

„Nicușor Dan merge pe ideea victimizării”

Eu constat că echipa de campanie a lui Nicușor Dan merge pe ideea victimizării. Dar întreb încă o dată: Cu ce l-a victimizat cineva pe Nicușor Dan? Au ieșit public legăturile sale cu clanurile interlope.

S-a legat cineva de familia lui? Sau că este netuns?

Eu cred că, cel puțin în cazul doamnei Firea, avem niște realizări palpabile. Vedeam cu Podul Ciurel că e foarte prost… Primarul Firea decide cât de lungă să fie o bretea de coborâre? Păi, acest proiect era început de 10 ani în urmă. Un membru USR l-a blocat pentru că voia mai mulți bani pe o despăgubire. Când facem, facem rău. Când nu facem, de ce nu facem. Totuși…

Eu zic la fel, să facem bine. Dar eu ca primar general nu pot să mă bag într-un proiect tehnic. Au început lucrările la cel mai mare spital din România, cel metropolitan. Cum arată noul București propus de Nicușor Dan? Un oraș al interlopilor. Devastator pentru Capitală”, a declarat Daniel Zamfir la GÂNDUL LIVE.

EXCLUSIV | Buget incredibil de mare pentru o echipă din România pentru a visa la...
Doliu uriaș în România! Este prima vedetă mare ucisă de COVID
FOTO. Imagini incendiare cu celebra gimnastă a României! Fără lenjerie intimă, pe rețelele de socializare
FOTO. Imagini incendiare cu celebra gimnastă a României! Fără lenjerie intimă, pe rețelele de socializare
Organul din gât care ar putea să vindece cancerul. Descoperirea istorică, făcută din greșeală
Sistem imunitar vs. Coronavirus: Cât timp durează imunitatea după COVID-19? Studii efectuate şi clarificări OMS
Video. Morții de Covid, ținuți în saci în subsolul unui spital. Autoritățile spun că rudele...
Ultimul mesaj al cântărețului român aflat la Terapie Intensivă, în stare gravă: 'În cele din...
Are 72 de ani, dar e cuplat cu o studentă. Declarații din dormitorul lor: Să...
După aproape 2.000 de ani, o descoperire INCREDIBILĂ despre impunătorul împărat TRAIAN, care l-a învins...
Cum a apărut Elena Udrea în parc, alături de fetița ei. Nu ai mai văzut-o...
Cuvintele lui Iisus, descoperirea care zguduie creștinismul. A fost însurat sau nu mântuitorul?
Sărbătoare mare vineri în calendarul ortodox: Ce nu ai voie să faci pe 23 octombrie...
Când simți „un gâdilici” în gât virusul și-a croit deja calea în organism. Remediul care...
O experienţă străină în mijlocul Capitalei: Stilul de viaţă francez, în inima Bucureştiului.
Locul superb aflat la câteva minute de Braşov, dar care nu este o staţiune de...
Inchide