Celebru gangster newyorkez, despre modul în care au fost arestați frații Tate, după scandalul cu Greta Thunberg: „Este o coincidenţă ciudată”

Celebru gangster newyorkez, despre modul în care au fost arestați frații Tate, după scandalul cu Greta Thunberg: „Este o coincidenţă ciudată”
Michael Franzese / Sursa foto: captură video YouTube
Publicat: 05/01/2023, 08:46
Actualizat: 14/01/2023, 17:31

Fostul gangster din New York Michael Franzese intervine în cazul arestării fraților Andrew și Tristan Tate. El afirmă că „este ciudată” încarcerarea lor imediat după scandalul cu activista Greta Thunberg și subliniază că „greșeala lui Andrew Tate a fost că s-a purtat nerespectuos cu oamenii puternici care nu aveau aceeaşi părere cu el”.

„Am spus ferm și îmi mențin 100% această poziție, că Andrew Tate este nevinovat până la proba contrarie. Nu îl susțin pe Andrew, ci doar vă spun cum ar trebui să stea lucrurile. Oamenii mint mereu și oricine ar fi acești presupuși martori împotriva lui Andrew Tate, până când vor fi dovezi care să dovedească că el a comis toate aceste infracțiuni, el este nevinovat. O să îmi mențin această părere până la moarte”, afirmă Franzese, într-un video postat pe YouTube.

„Sistemul de justiţie nu este întotdeauna corect”, adaugă fostul gangster, în același context.

Citește și: EXCLUSIV | Veriga lipsă din dosarul fraților Tate. Cine este femeia misterioasă care stăpânea conturile cu milioane de euro ale britanicilor acuzați de trafic de carne vie

„Este o coincidență ciudată faptul că după o zi sau două de la scandalul cu Greta Thunberg, este în spatele gratiilor”

„Greşeala lui Andrew Tate a fost să se poarte nerespectuos cu oamenii puternici care nu aveau aceeași părere cu el. Când te pui aşa cu sistemul, e o problemă, oamenii se vor întoarce împotriva ta. Andrew știa că oamenii vor veni după el. A spus-o într-un interviu încă de acum o lună”, arată sursa citată.

Conform fostului mafiot, „este ridicolă toată situaţia cu Greta Thunberg şi cutia de pizza”.

„Autorităţiile ştiau unde era Andrew. Pentru mine, este o coincidență ciudată faptul că după o zi sau două de la scandalul cu Greta Thunberg, este în spatele gratiilor. Este o coincidenţă ciudată. Nu îmi place asta. Nu am mai multe informații despre acest caz, dar cred că Andrew Tate și fratele lui sunt nevinovați până la proba contrarie”, a punctat Michael Franzese.

Frații Tate, în arest preventiv pentru trafic de persoane

Andrew și Tristan Tate sunt în arest din 29 decembrie, după perchezițiile făcute de procurorii DIICOT la vila lor din Pipera și la studioul de videochat. Alături de ei au fost arestate Georgiana Naghel și Luana Alexandra Radu.

Acuzațiile sunt de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol, iar procurorii au adus suficiente motive în instanță pentru ca judecătorii Tribunalului București să decidă arestarea fraților Tate și a celor două românce pentru 30 de zile.

Andrew și Tristan Tate, precum și cele două românce așteaptă acum decizia Curții de Apel București, unde avocatul lor a contestat arestarea preventivă.

Gândul a publicat primele imagini, în exclusivitate, după arestarea fraților Andrew și Tate, precum și a celor două românce, toți fiind duși încătușați cu duba poliției în Arestul Central.

Aceștia sunt acuzați că, în 2021, „au constituit un grup infracțional organizat în vederea comiterii pe teritoriul României, dar și al altor state, precum Statele Unite ale Americii și Marea Britanie, a infracțiunii de trafic de persoane”.

„Acestea au fost ulterior transportate și adăpostite în imobile din județul Ilfov unde, prin exercitarea de acte de violență fizică și constrângere psihică (prin intimidare, supraveghere constantă, controlul și invocarea de pretinse datorii), au fost exploatate sexual de membrii grupului prin obligarea la manifestări pornografice în vederea producerii și difuzării prin intermediul unor platforme de socializare de material având un astfel de caracter și prin supunerea la executarea unei munci, în mod forțat, în scopul obținerii de beneficii financiare importante constând în sumele de bani obținute ca urmare a accesării materialelor de către utilizatori”, potrivit DIICOT.


CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV | De ce au ales frații Tate să facă trafic de persoane în România. Luptătorii Andrew și Tristan Tate au analizat obiceiurile celor mai periculoși interlopi din țara noastră

EXCLUSIV | Victimele lui Andrew și Tristan Tate încep să facă plângeri la DIICOT și cer daune. Una dintre acuzații este de la tânăra care spune că a fost violată de unul dintre frații Tate

EXCLUSIV | Frații Andrew și Tristan Tate au locuințe de milioane de euro în România. Procurorii DIICOT au pus sechestru pe vile din Voluntari, București și de pe Valea Prahovei – surse

FOTO EXCLUSIV – Mașini în valoare de sute de mii de euro care aparțin fraților Andrew și Tristan Tate, puse sub sigiliu / Cea mai scumpă e un Rolls Royce Wraith Black Badge, care costă 360.000 euro

Carla Adamescu
Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Ce trebuie să mâncăm pentru a ne feri de cancer: „Evitați aceste două lucruri!”
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
INTRĂ BANII pe card de astăzi, 29 APRILIE. Informația confirmată oficial în direct la TV:...
Ciorbă falsă de burtă cu ciuperci pleurotus. E la fel de bună ca varianta consacrată
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"Mă făceam că nu aud". Nicolae Botgros, întâmplare neașteptată la o înmormântare! Cererea pe care...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
O politiciană din SUA a stârnit controverse după ce a recunoscut că și-a împușcat câinele