8 ȘTIRI DE LA ORA 8 Mărturia șocantă a unui soldat rus despre camarazii săi, după ce a fost capturat de ucraineni: Se rănesc intenționat și chiar se sinucid, pentru a evita ororile războiului

8 ȘTIRI DE LA ORA 8 Mărturia șocantă a unui soldat rus despre camarazii săi, după ce a fost capturat de ucraineni: Se rănesc intenționat și chiar se sinucid, pentru a evita ororile războiului
Sursă foto - caracter ilustrativ: Profimedia
Publicat: 12/05/2022, 08:37

Andrey Ushakov, un soldat rus în vârstă de 20 de ani, a făcut dezvăluiri șocante în fața unui jurnalist, după ce a fost capturat în Ucraina. El a mărturisit că unii camarazi ai săi se rănesc în mod deliberat și alții chiar se sinucid, mai ales cei din linia întâi, pentru a evita să se confrunte cu ororile războiului. (Citiți mai departe…)

Fostul ambasador al Chinei la Kiev îl critică pe Putin și spune că „Rusia a pierdut de tot” Ucraina

Gao Yusheng, fost ambasador al Chinei la Kiev, a declarat că Rusia a pierdut războiul pornit în Ucraina. Potrivit The Guardian, presa chineză a relatat despre discursul diplomatului, dar a eliminat imediat informația. (Citiți mai departe…)

Virgil Popescu: Piaţa gazului a fost manipulată, clar, de către Gazprom. Atâta timp cât vom depinde de gazul rusesc, nu cred că preţul va ajunge la nivelul din 2021

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat, miercuri, la Digi 24, că piaţa gazului a fost manipulată, în opinia sa, de către Gazprom. Oficialul a afirmat că preţul gazului nu va scădea la nivelul din aprilie 2021, când exista o anumită linişte pe piaţă, atâta timp cât vom depinde de gazul din Rusia. (Citiți mai departe…)

Rezultate Loto 6/49. Numerele extrase joi, 12 mai 2022

Joi, 12 mai 2022, de la ora 18:30, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc. La tragerile loto de duminică, 8 mai 2022, Loteria Română a acordat 23.742 de câștiguri în valoare totală de peste 1,22 milioane de lei. (Citiți mai departe…)

Cercetătorii au descoperit, pe fundul oceanului, un drum subacvatic nemaivăzut până acum: ”Este drumul către Atlantida” (VIDEO)

Oamenii de știință de la bordul navei EV Nautilus au descoperit ceea ce părea a fi un drum de cărămidă pe fundul oceanului. Oceanografii de la bordul navei explorau fundul oceanului din jurul Monumentului Național Marin, Papahānaumokuākea, un lanț muntos vulcanic subacvatic de lângă coasta Hawaii, când s-a întâmplat să găsească structura asemănătoare unui drum de cărămidă, relatează New York Post. (Citiți mai departe…)

Inflaţia a ajuns la un nivel record pentru ultimii 20 de ani. Analist financiar: „Pensionarii și familiile cu copii sunt cele mai afectate”

Inflaţia a ajuns la un nivel record pentru ultimii 20 de ani, în România. Preţurile din energie au explodat, iar gazele costă aproape dublu faţă de primăvara trecută şi au creat un efect de domino. Inflaţia a ajuns, în luna aprilie, la un nivel pe care nu l-am mai atins din 2003. (Citiți mai departe…)

Ministerul Apărării de la Chişinău: Informațiile pe care le avem nu indică un risc de extindere a războiului din Ucraina pe teritoriul Moldovei

Ministerul Apărării de la Chişinău a transmis că informaţiile din prezent nu indică un risc de extindere a războiului din Ucraina pe teritoriul Moldovei. Precizările oficialilor de la Chișinău vin după ce şefa serviciilor de informaţii ale SUA, Avril Haines, a declarat că Rusia vrea să extindă războiul în Transnistria, regiunea separatistă din Republica Moldova. (Citiți mai departe…)

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase