8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, se așteaptă la aproape 800.000 de îmbolnăviri în valul 5 al pandemiei, încă din a doua parte a lunii ianuarie

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, se așteaptă la aproape 800.000 de îmbolnăviri în valul 5 al pandemiei, încă din a doua parte a lunii ianuarie
Ministrul Sănătății Alexandru Rafila / Sursa foto: MEDIAFAX FOTO - Alexandru Dobre
Publicat: 04/01/2022, 08:00
Actualizat: 04/01/2022, 11:14

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a declarat – luni – că din a doua parte a lunii ianuarie, probabil vom asista la o creștere accelerată a numărului de cazuri, din cauza variantei Omicron.

El a afirmat că se așteaptă ca valul cinci al pandemiei să producă circa 800.000 de îmbolnăviri și a reamintit că în valul patru am avut 400.000 de mii de îmbolnăviri.

Horoscopul zilei de 4 ianuarie 2022. „Vărsătorii” au parte de situații neașteptate

Horoscopul zilei de 4 decembrie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna traversează mare parte din zi zodia Vărsător și se întâlnește atât cu Mercur, planeta comunicării, proaspăt intrată aici, cât și cu Saturn, planeta înțelepciunii.

Astfel, ziua de astăzi ne stimulează la nivel mental și ne poate aduce discuții importante și idei ingenioase despre cum să ne punem în practică planuri. Putem primi vești neașteptate și putem fi luați prin surprindere de anumite discuții.

O studentă româncă a devenit eroină în lumea sportului după ce i-a salvat viața antrenorului echipei Vancouver Canucks. Cum a reușit să-l avertizeze

O tânără româncă, studentă la Medicină a devenit eroină în lumea sportului din SUA și Canada după ce, la un meci din NHL, campionatul nord-american de hochei, a observat o aluniţă pe ceafa antrenorului echipei oaspete. Aceasta l-a avertizat pe Brian „Red” Hamilton că „ar putea fi o tumoare”, salvându-i viața.

Românca Nadia Popovici, numele studentei la Medicină din Seattle (SUA), în vârstă de 22 de ani, urmărea meciul dintre echipa gazdă, Kranen, şi Canucks, desfăşurat pe 23 octombrie 2021, când a zărit pata suspectă pe spatele lui Brian „Red” Hamilton, asistent al formaţiei canadiene.

Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu: „În 2022 este exclus să crească taxele, altele decât cele care erau programate”

Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, a declarat în anul 2022 nu vor exista alte creșteri de taxe, în afară de cele care sunt programate. El a precizat că trebuie să existe un echilibru la impozitele indirecte și trebuie corelat cu puterea de cumpărare reală.

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila: Cu cât întârzie adoptarea certificatului verde, cu atât eficacitatea lui devine tot mai puțin relevantă

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a declarat – luni – că adoptarea certificatului verde este în sarcina Parlamentului, iar întârzierea adoptării acestui document nu putea frâna valul cinci al pandemiei de Covid-19 provocat de Omicron. Ministrul nu a putut preciza cu exactitate dacă s-a renunțat s-a renunțat la implementarea certificatului verde în România.

Prognoza pentru următoarele două săptămâni. Cum va fi vremea în intervalul 3-16 ianuarie 2022

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo valabilă în următoarele două săptămâni, mai precis pentru intervalul 3-16 ianuarie 2022.

Potrivit meteorologilor, vremea caldă din această perioadă va mai dura câteva zile, apoi vor veni zile friguroase și sunt așteptate precipitații în aproape toate zonele țării.

Soluții analizate de Guvernul pentru pregătirea valul cinci al pandemiei: Șomajul tehnic, folosirea măștilor FFP2, testarea în școli

Premierul Nicolae Ciucă a discutat cu șeful DSU, Raed Arafat și cu o parte din miniștri despre pregătirea valului cinci al pandemiei de Covid-19.

Printre soluțiile discutate se numără testarea elevilor în școli, introducerea șomajului tehnic și reeducarea populației în ceea ce privește portul corespunzător al măștii de protecție.

STENOGRAME EXCLUSIVE / Cum a hărțuit-o sexual polițistul de la Rutieră pe Lidia Buble. Mita, negociată în fața bancomatului

Polițistul rutier care i-a cerut mită Lidiei Buble i-a făcut cântăreței și avansuri de natură sexuală. Gândul vă prezintă, în exclusivitate, stenogramele convorbirilor pe care artista le-a avut, în noaptea incidentului, atât cu agentul de circulație cât și cu un prieten supravegheat de DIICOT Ploiești într-un dosar care privește probleme de siguranță națională. Discuțiile arată, pe viu, cum i-a mituit Lidia Buble pe polițiști, speriată că aceștia ar putea să-i ceară să sufle în aparatul etilotest.

Lidia Buble a fost trimisă în judecată de procurorii DIICOT Ploiești alături de un om de afaceri și doi polițiști ai Brigăzii Rutiere, pe care anchetatorii au probat că vedeta i-ar fi mituit cu suma de 900 de lei.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Anunțul făcut de Lavinia Pîrva după 7 ani de mariaj cu Ștefan Bănică Jr.: ”Întotdeauna...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Fermierii aruncă tone de legume în timp ce samsarii din piețe vând marfa cu 200%...
BREAKING NEWS | A murit celebrul transgender Naomi
Cum se menține în formă Romanița Iovan la 59 de ani. SECRETELE ei: ce consumă...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
"Dumnezeu s-o ierte!" De ce a murit, de fapt, Naomi! Acum s-a aflat!
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
Decizie pentru toți cei care au TELEFOANE mobile. Ordinul de la UE a devenit deja...
David Beckam, în război cu un actor cunoscut. Miza este uriașă
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Schimbările climatice ar crește numărul de AVC-uri