Alexandru Petrescu, mesaj pentru Clotilde Armand: ”Amendează-te singură, n-ai luat măsuri pentru a nu perturba pietonala lui Nicușor Dan”

Alexandru Petrescu, mesaj pentru Clotilde Armand: ”Amendează-te singură, n-ai luat măsuri pentru a nu perturba pietonala lui Nicușor Dan”

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 al Capitalei, a anunțat – pe pagina sa de Facebook – că a închis mai multe baruri și terase din Herăstrău și de pe Calea Victoriei, această ”victorie” fiind comentată de Alexandru Petrescu, fost ministru al Economiei.

Alexandru Petrescu – vicepreședinte PSD Sector 1 – consideră că acest anunț al lui Clotilde Armand reprezintă dovada ”ipocriziei” și a ”insolenței” care fac casă bună la Primăria Sectorului 1.

Problema este, spune Alexandru Petrescu, că edilul Sectorului 1 a acționat cu întârziere, abia la mijlocul toamnei, tocmai pentru a strica ”jucăria” lui Nicușor Dan, numită ”pietonala de pe Calea Victoriei”.

”Ipocrizia și insolența fac casă bună la Primăria Sectorului 1 condusă de Clotilde Armand. Recent, primărița cea vitează a anunțat cu surle și trâmbițe că a suspendat activitatea unor baruri și terase de pe Calea Victoriei, care tulburau liniștea publică. Doamna primar a observat doar acum, la mijlocul toamnei aceste nereguli, când terasele în aer liber oricum se cam închid, că vine frigul. Interesant, nu-i așa?

Poate vă întrebați de ce nu a luat doamna Armand aceste măsuri în plină vară. Dragi cetățeni, cum să-i strice Clotilde Armand colegului ei, primarul general Nicușor Dan, jucăria numită „pietonala de pe Calea Victoriei”, din fiecare weekend? N-ar fi dat deloc bine dacă multele persoane la plimbare pe Victoriei n-ar fi avut unde sa se distreze, din cauza primarului Sectorului 1”, scrie Alexandru Petrescu, vicepreședintele PSD Sector 1.

”Locuitorii Sectorului 1 mai au puțin și scapă de acest coșmar administrativ”

Fostul ministru al Economiei îi atrage atenția lui Clotilde Armand că știa de mai mult timp tot ceea ce se întâmplă, numai că a preferat să ”închidă ochii”.

Recomandarea lui Alexandru Petrescu este ca edolul Sectorului 1 să se amendeze singur, concluzionând și că locuitorii sectorului ”mai au puțin și scapă de acest coșmar administrativ.

”Clotilde, ai trecut pe Calea Victoriei, ai postat despre asta, ai văzut tot ce se întâmplă și ai ales să închizi ochii atunci, iar acum o faci pe severa? Rolul primarului drastic nu ți se potrivește deloc. Din fericire, locuitorii Sectorului 1 mai au puțin și scapă de acest coșmar administrativ.

Doamnă primar, amendează-te singură, deoarece n-ai luat măsuri atunci când era cazul, pentru a nu perturba pietonala lui Nicușor. Când vine frigul, e ușor de închis terase care oricum se închid”, a mai precizat Alexandru Petrescu, fost ministru al Economiei.


Citește și:

Clotilde Armand, trasă pe dreapta de polițiștii de la Rutieră. Cu ce viteză circula edilul Sectorului 1

EXCLUSIV | Tânăra sportivă de culoare discriminată în Irlanda, îmbrăcată în ie! Cristian Jura (CNCD): ”Cât poate costa visul spulberat al unui copil?”

Dan Podaru (PNL S1) o acuză pe Clotilde Armand și cere o ANCHETĂ la Centrul Sf. Iosif: ”Copiii au acces la droguri”

EXCLUSIV | Nicușor Dan, acuzat că îl „hărțuiește” pe primarul Sectorul 2: „Vendetă, exces de putere, se crede iar pe cai mari!”

EXCLUSIV | Nicușor Dan vrea să întoarcă Bucureștiul în anii ’50! Avocat: ”Conduce ofensiva proprietății publice împotriva proprietății private”

COPY-PASTE la Primăria Sectorului 1 | Viceprimar: ”Clotilde Armand pune în aplicare, cu altă denumire, un proiect al consilierilor locali PNL!”

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
Tragedie în România! A MURIT
Cum va fi vremea în luna mai! Specialiștii de la ANM preconizează o perioadă imprevizibilă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Șoferii vor fi înregistrați. A intrat în vigoare din martie 2024. E imposibil să scapi
Fraude la cumpărăturile online. Cum trebuie să ne protejăm datele
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Astronomii au descoperit cum s-a format „inima” de pe Pluto