Dan Podaru (PNL S1) o acuză pe Clotilde Armand și cere o ANCHETĂ la Centrul Sf. Iosif: ”Copiii au acces la droguri”

Dan Podaru (PNL S1) o acuză pe Clotilde Armand și cere o ANCHETĂ la Centrul Sf. Iosif: ”Copiii au acces la droguri”
Publicat: 28/09/2023, 11:17
Actualizat: 28/09/2023, 12:32

Dan Podaru – consilier local PNL Sector 1 – trage un îngrijorător semnal de alarmă după ce a intrat în posesia unor informații transmise de reprezentanții Asociației Vocea Copiilor Abandonați. În contextul în care problema consumului de droguri în instituțiile de învățământ din București este un subiect ”fierbinte”, în scenariu apare Centrul Sf. Iosif din Sectorul 1 al Capitalei, iar Dan Podaru o acuză pe Clotilde Armand că nu poate gestiona o astfel de situație.

Este vorba despre ”două elemente de o gravitate fără precedent”, spune Dan Podaru, după ce a primit, prin intermediul poștei electronice, sesizarea Asociației Vocea Copiilor Abandonați.

Potrivit acestei sesizări, copii de la Centrul Sf. Iosif din Sectorul 1 au declarat că ”au acces la droguri”. Mai mult, reprezentanții asociației suspectează și ”activități cu caracter sexual” în incinta centrului și dezvăluie că i-au cerut lui Clotilde Armand, de mai multe ori, să închidă acest centru care reprezintă ”o amenințare la adresa integrității fiecărui copil aflat în spațiul respectiv”.

În după-amiaza zilei de miercuri, 27.09.2023, am primit, pe email, o sesizare din partea Asociației Vocea Copiilor Abandonați, din care am reținut două elemente de o gravitate fără precedent:

În primul rând, documentul (…) specifică faptul că, «din declarațiile copiilor de la Centrul Sf. Iosif din Sectorul 1, rezultă că aceștia au acces la droguri și suspectăm implicare în activități cu caracter sexual. Aceste informații sunt extrem de îngrijorătoare și solicită atenție și intervenție imediată din partea autorităților competente».

Mai mult decât atât, reprezentanții Asociației – președintele Bălan Virgil Gheorghe și coordonatorul Bălan Vișinel Costel – ne informează că au «semnalat în repetate rânduri faptul că micuții de la Centrul Sf. Iosif nu au acces la bicicletele pe care organizația noastră le-a achiziționat pentru fiecare copil în parte. De asemenea, am solicitat în mai multe rânduri doamnei Primar să dispună desființarea acestui centru, deoarece acesta constituie o amenințare la adresa integrității fiecărui copil aflat în spațiul respectiv. Din păcate, aceste solicitări nu au primit nicio rezolvare până în prezent»”, precizează Dan Podaru, cosnsilier local PNL Sector 1.

”Primarul Clotilde Armand NU reușește să gestioneze la nivelul Sectorului nici acest tip de activitate și serviciu social”

Consilierul liberal se declară extrem de îngrijorat în urma acestei sesizări și spune că va cere o comisie de analiză care să cerceteze informațiile transmise de reprezentanții Asociației Vocea Copiilor Abandonați.

În același timp, Dan Podaru îndreaptă un deget acuzator către Clotilde Armand, considerând că edilul Sectorului 1 nu reușește să gestioneze problema consumului de droguri în instituțiile de învățământ din sector, în special, și chiar întregul sector, în general, fiind doar ”motorul” unor ”drame și conflicte”.

”În concluzie, din poziția mea de Consilier Local al Sectorului 1 din partea PNL, îmi voi informa colegii din cadrul Consiliului referitor la întreaga situație și voi cere formarea unei comisii de analiză, formată exclusiv din Consilieri, a aspectelor mai sus aduse la cunoștință de Asociația Vocea Copiilor Abandonați.

Ca o concluzie a elementelor prezentate în cadrul documentului primit din partea Asociației, reiese faptul că Primarul Clotilde Armand NU reușește să gestioneze la nivelul Sectorului nici acest tip de activitate și serviciu social atât de important la nivelul comunității. Din nou se confirmă faptul că Clotilde Armand trebuie să demisioneze. Nu este capabilă să gestioneze acest sector, creând doar drame și conflicte.

Trebuie precizat că, înțelegând situația delicată și problemele sociale existente la nivelul Bucureștiului, dar și la nivelul Sectorului 1, Consilierii PNL au depus, pe data de 22.09.2023, un proiect destinat luptei împotriva consumului de droguri în școlile Sectorului 1, «Fără droguri în școlile din Sectorul 1». Acest tip de proiect demonstrează gradul de implicare și nivelul de înțelegere din partea Consilierilor PNL Sector 1 asupra problemelor cetățenilor Sectorului și asupra dramelor actuale cu care se confruntă societatea românească în ansamblul ei”, mai spune Dan Podaru, consilier local PNL Sector 1.


Citește și:

Noi acuzații la adresa lui Clotilde Armand, ”primarul virtual”: ”Se ține de PLIMBĂRI într-o altă dimensiune a realității decât cea a cetățenilor”

EXCLUSIV | Cum îl teroriza dealerul Maru, prietenul lui Vlad Pascu, pe propriul său tată. ”Un pericol real și iminent!” Ce arme au ridicat polițiștii

EXCLUSIV | Educație sexuală la grădiniță? Psihologul criminalist Tudorel Butoi și terapeutul sexual Zoltan Nagy avertizează: ”Altă imbecilitate!”

EXCLUSIV | Decizia instanței în procesul în care Nicușor Dan e acuzat de INCOMPATIBILITATE de ANI. Avocat: ”Conduce Primăria Generală abuziv!”

Alexandru Petrescu: ”Cai verzi pe pereți! Clotilde Armand susține pietonalizarea permanentă a Căii Victoriei, inițiativă sortită eșecului”

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear...
Prețul uriaș cu care a ajuns să se vândă kilogramul de miel în Mega Image...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Indicatorul rutier pe care puțini șoferi îl cunosc. Ce trebuie să faci și unde poate...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
"Am cheltuit peste 120.000 de euro ca să-mi rotunjesc formele". Cum arată suedeza Natasha după...
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Răsturnare de situație pentru cei cu TELEFOANE mobile. Au anunțat că este total INTERZIS
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
"Am cheltuit peste 120.000 de euro ca să-mi rotunjesc formele". Cum arată suedeza Natasha după...
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Povestea emoționantă a câțelului care își aștepta stăpânul în ploaie la stația de metrou Unirii
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Ce s-a întâmplat după ce oamenii de știință au declanșat mini-cutremure în laborator