Viceprimarul Sectorului 1, despre încă un proiect blocat de Clotilde Armand: ”Doamna primar nu dorește 𝟏 𝐒𝐄𝐂𝐓𝐎𝐑 𝐝𝐞 𝐕𝐄𝐑𝐃𝐄 pentru că nu-și poate da o nouă indemnizație de manager proiect?”

Viceprimarul Sectorului 1, despre încă un proiect blocat de Clotilde Armand: ”Doamna primar nu dorește 𝟏 𝐒𝐄𝐂𝐓𝐎𝐑 𝐝𝐞 𝐕𝐄𝐑𝐃𝐄 pentru că nu-și poate da o nouă indemnizație de manager proiect?”
Ramona Porumb, viceprimarul Sectorului 1

Ramona Porumb – viceprimarul Sectorului 1 – atrage atenția asupra încă unui proiect care este ”ținut la sertar” de primarul Clotilde Armand și solicită locuitorilor să semneze o petiție care să ducă, printre altele, și la rezolvarea acestei probleme.

Proiectul la care face referire Ramona Porumb este PocketPark, parte a unui proiect mai amplu care are ca scop amenajarea unor locații care ”suferă” la acest capitol – ” 𝟏 𝐒𝐄𝐂𝐓𝐎𝐑 𝐝𝐞 𝐕𝐄𝐑𝐃𝐄”.

PocketPark ar trebui implementat la intersecția dintre Șoseaua Ștefan Cel Mare și Calea Dorbanților, zonă ”Cunoscută ca punct de întâlnire și socializare pentru locuitori”, dar care, acum, are un aspect ”tipic administrației Armand”.

Când zici Dorobanți și Șos. Ștefan cel Mare, gândul te duce imediat la blocul Perla, una dintre zonele cunoscute din Sectorul1.

Cunoscută ca punct de întâlnire și socializare pentru locuitori, zona beneficiază în prezent de un spațiu verde generos, dar neamenajat corespunzător, având și o fântână arteziană lăsată în paragină, întreaga suprafață având un aspect dezolant, tipic administrației Armand”, notează viceprimarul Sectorului 1 în mediul online.

”Proiect blocat în sertarul primarului Sectorului 1”

Ramona Porumb avertizează că primarul Clotilde Armand blochează acest proiect și îl păstrează în sertar, punând și o întrebare referitoare la tergiversarea proiectului din cauza faptului că primarul Sectorului 1 nu-și mai poate da ”o nouă indemnizație de manager de proiect”.

La finalul postării sale, viceprimarul Sectorului 1 le solicită locuitorilor din sector să voteze petiția online care trage un semnal de alarmă și propune amenajarea unor pocket parcuri.

Terenul menționat reprezintă una dintre locațiile propuse spre amenajare ca PocketPark în cadrul proiectului depus – 1 SECTOR de VERDE -, proiect ce stă în continuare blocat în sertarul primarului Sectorului 1.

Oare doamna primar nu dorește 𝟏 𝐒𝐄𝐂𝐓𝐎𝐑 𝐝𝐞 𝐕𝐄𝐑𝐃𝐄 pentru că în acest caz nu-și poate da o nouă indemnizație de manager proiect?”, se întreabă Ramona Porumb.

”Valorificarea acestor spații degradate, prin amenajarea unor pocket park-uri”

În prezent Sectorul 1, cel mai bogat sector din București, se transformă încet, dar sigur, ”într-un spațiu toxic pentru locuitorii săi, din cauza problemelor de mediu (calitatea precară a spațiilor verzi amenajate, străzile murdare și managementul deficitar al deșeurilor, poluarea aerului, etc.)”, precizează viceprimarul Sectorului 1.

Sectorul 1 are 88,6 ha de spații verzi degradate, deși majoritatea locuitorilor vizitează un parc de 2-3 ori pe săptămână, preferând parcurile din vecinătate, în principal, pentru relaxare și plimbare.

Pornind de la  necesitatea asigurării unor spații de recreere de calitate pentru locuitorii Sectorului 1, precum și din dorința de a recupera zonele mici lăsate în paragină, nepuse în valoare, în calitate de viceprimar al Sectorului 1, am inițiat, alături de colegii mei, proiectul ”1 SECTOR de VERDE” prin care susținem valorificarea acestor spații degradate, prin amenajarea unor pocket park-uri”, mai precizează Ramona Porumb.


Citește și:

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein, anulată de o instanță din New York