După dezvăluirile GÂNDUL, PNL Sector 1 cere Clotildei Armand să-l demită urgent pe consilierul Dragoș Constantin

După dezvăluirile GÂNDUL, PNL Sector 1 cere Clotildei Armand să-l demită urgent pe consilierul Dragoș Constantin
Publicat: 08/03/2023, 12:50
Actualizat: 08/03/2023, 12:53

Pe numele lui Dragoș Constantin, consilier al primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, a fost deschis un dosar penal pentru că a condus – deși avea permisul de conducere suspendat – o mașină înregistrată la Poliția Locală de sector.

Consilierul Clotildei Armand a fost surprins de camerele de luat vederi coborând din mașina respectivă, pe data de 5 ianuarie 2023 – toate detaliile AICI -, iar polițiștii care au ajuns la fața locului, în urma sesizării unui bărbat căruia i se blocase accesul în propria curte, au întocmit un proces-verbal din care a reieșit, suplimentar, că autoturismul avea și ITP-iul expirat din luna decembrie a anului 2022. (alte informații AICI).

În declarația dată în fața polițiștilor de la Brigada Rutieră, consilierul Clotildei Armand a spus că mașina fusese condusă de soția sa, numai că imaginile l-au dat de gol.

În urma dezvăluirilor Gândul, filiala Sector 1 a Partidului Național Liberal (PNL) cere primarului Clotilde Armand să îl demită ”urgent” pe consilierul Dragoș Constantin.

PNL Sector 1: ”Tabloul macabru al minciunii și ipocriziei din mandatul lui Armand!”

PNL Sector 1 atrage atenția că s-a conturat, de mai mult timp, un ”tablou macabru al minciunii și al ipocriziei” din mandatul primarului Clotilde Armand, iar lozinca ”Fără penali în funcții publice” – ”trâmbițată” de Clotilde Armand și de reprezentanții USR nu ”reprezintă nimic”.

Liberalii reamintesc și că au cerut primarului Clotilde Armand să îl demită pe șeful Poliției Locale – existând suspiciuni de corupție -, numai că acesta a rămas pe funcție, iar edilul de sector ”a preferat să tacă”.

După ce pe numele consilierului personal al lui Clotilde Armand, dl. Dragoș Constantin, parchetul a deschis un dosar penal pentru conducerea unui autoturism având permisul suspendat, PNL Sector 1 cere primarului să își demită urgent consilierul penal!

Tot PNL Sector 1 a cerut primarului Armand să-l demită urgent și pe șeful Poliției Locale, ca urmare a suspiciunilor de corupție investigate de parchet la această instituție, aflată în subordinea directă a lui Armand, șeful investigat fiind desemnat direct de către aceasta pe funcție. Armand a preferat să tacă și să-l mențină în funcție. PNL Sector 1 constată că sloganul mult trâmbițat de Armand și USR în campanii electorale – «Fără penali în funcții publice!» – nu reprezintă nimic pentru aceștia atunci când își protejează acoliții. Îi cerem lui Clotilde Armand să facă curat în Primăria Sectorului 1, luând măsurile care se impun!

Dacă la ilegalitățile comise de acoliții primarului mai adăugăm suspiciunile de incompatibilitate descoperite față de chiar persoana primarului sau ilegalitățile descoperite de Curtea de Conturi în primărie, avem tabloul macabru al minciunii și ipocriziei din mandatul lui Armand! Fără penali în funcții publice!”, au transmis reprezentanții PNL Sector 1.


Citește și: 

VIDEO | Nicușor Dan, prima reacție după ce Tribunalul București a anulat suspendarea PUZ-urilor Sectoarelor 2 și 4: ”Sunt bulversat!”

Bucharest Real Estate Club: ”Decizia Tribunalului București de a respinge anularea PUZ-urilor din Sectoarele 2 și 4, un prim pas spre deblocarea unei situații create în mod artificial”

EXCLUSIV | De ce a ”refuzat” Clotilde Armand 3 milioane € din PNRR destinate stațiilor STB inteligente: ”La acest proiect nu am participat” / ”În clădirea de pe Banu Manta se face orice, mai puțin administrație”

EXCLUSIV | Viceprimarul Sectorului 1 avertizează că pasivitatea Clotildei Armand poate cauza o TRAGEDIE: ”Sala de sport a liceului «Nicolae Iorga» stă să cadă. Primarul este indiferent la nevoile părinților și ale profesorilor!”

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politicăciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase