Eugen Tomac: ”PMP solicită PNL și PSD să mărească pensiile cu minimum 20%!”

Eugen Tomac: ”PMP solicită PNL și PSD să mărească pensiile cu minimum 20%!”
Publicat: 10/09/2022, 17:48
Actualizat: 10/09/2022, 18:02

Europarlamentarul Eugen Tomac, președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP), s-a aflat în vizită la Timișoara, acolo unde s-a întâlnit cu membrii filialei locale a partidului. 

În timpul conferinței de presă, liderul PMP a solicitat partidelor aflate la guvernare – Partidul Social Democrat (PSD) și Partidul Național Liberal (PNL) – să ia ”deciziile corecte” pentru ca persoanele în vârstă din România să poată depăși această perioadă foarte dificilă.

”Am solicitat astăzi, în conferința de presă de la Timișoara, celor două partide care conduc guvernul să ia deciziile corecte pentru a ajuta persoanele în vârstă în această perioadă dificilă”, a notat Eugen Tomac pe pagina sa de socializare.

Eugen Tomac: ”Ați promis că veți majora pensiile. Faceți-o!”

Președintele PMP mai notează că toate scumpirile care au fost generate de inflație – dar și criza energetică îngrijorătoare – ”obligă” Guvernul României să ia decizia de a majora cu minimum 20% pensiile.

Sunt bani, conchide Eugen Tomac, din moment ce România s-a împrumutat, în 2022, cu ”peste 8 miliarde de euro”.

”Scumpirile generate de inflație și criza energetică obligă Guvernul să majoreze pensiile cu minimum 20%. Bani avem, doar am împrumutat anul acesta peste 8 miliarde de euro.

Ați promis că veți majora pensiile. Faceți-o!”, a mai scris liderul PMP pe Facebook.


Citește și: 

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase