EXCLUSIV | Femeia bătută de Fane Vancică a fost audiată de polițiști. Ce a mărturisit victima în fața anchetatorilor (UPDATE)

EXCLUSIV | Femeia bătută de Fane Vancică a fost audiată de polițiști. Ce a mărturisit victima în fața anchetatorilor (UPDATE)
Publicat: 30/08/2022, 19:01
Actualizat: 30/08/2022, 20:48

Polițiștii au identificat-o pe femeia lovită cu bestialitate de liderul interlop Fane Vancică, din filmarea ajunsă în spațiul public, au declarat în exclusivitate pentru Gândul surse judiciare, informația fiind confirmată ulterior de Poliția Capitalei. Victima ar fi refuzat să depună plângere și ar fi oferit, în schimb, o explicație uluitoare.

UPDATE: Poliția Capitalei a confirmat că femeia bătută cu bestialitate de Fane Vancică a fost audiată și a anunțat că interlopul este căutat pentru a i se aduce la cunoștință că a fost emis un ordin de protecție provizoriu și are mai multe interdicții, printre care și să se apropie sau să comunice cu victima sa.

”În urma activităților de investigare desfășurate de polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, femeia care apare în imagini a fost audiată și s-a stabilit faptul că evenimentul a avut loc în luna mai a acestui an. De asemenea, a fost completat chestionarul de risc, fiind emis ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului.

La acest moment, polițiștii desfășoară activități în vederea depistării bărbatului pentru a fi audiat și pentru a-i fi aduse la cunoștință interdicțiile ordinului de protecție provizoriu”, a anunțat Poliția Capitalei, confirmând informația publicată în exclusivitate de Gândul.

Fane Vancică este vizat de o anchetă a polițiștilor bucureșteni, după ce, pe site-urile de socializare, au fost publicate imagini în care apare în timp ce bate o femeie, în fața a doi copii mici.

Potrivit unor surse judiciare, în urmă cu aproximativ patru luni, Vancică s-ar fi îmbătat la o nuntă, unde era naș și ar fi bătut-o pe una dintre amantele sale, pentru a-i face pe plac unei alte femei, despre care se înțelege din filmare că ar chema-o Larisa. Pentru ca această Larisa să vadă cum a fost aplicată pedeapsa, bătaia a fost filmată de persoane apropiate lui Fane Vancică.

Ulterior, independent de această situație, Dănuț Vancică, unchiul lui Fane, a publicat, pe Facebook, o postare în care a denigrat numele fostului lider interlop Paul Iova, zis Ion Petrișor, decedat de COVID, despre care a spus că a fost informator al autorităților. Mai mult, Dănuț Vancică a subliniat și faptul că l-ar fi bătut pe acesta, în tinerețe, de două ori la rând.

Afirmațiile liderului interlop din Sectorul 4 l-au înfuriat pe ginerele lui Ion Petrișor, Cristian Dumitru Florian, zis Bujilă. Acesta a reacționat tot în spațiul virtual, cu jigniri, înjurături și amenințări, dar a adăugat, din răzbunare, mai multe clipuri în care Fane Vancică apare în timp ce lovește o femeie.

Sursele citate au afirmat, pentru Gândul, că Bujilă ar fi obținut imaginile chiar de la unul dintre bărbații care l-au însoțit pe Vancică în noaptea incidentului.

Filmările au fost preluate de presă de pe rețelele de socializare, iar polițiștii Secției 16 s-au autosesizat, la presiunea opiniei publice. În acest sens, surse apropiate anchetei au dezvăluit că a început o adevărată cursă pentru identificarea victimei, pentru a o convinge să depună plângere.

În cele din urmă, aceasta ar fi fost găsită de polițiști, însă ar fi spus că, de fapt, nu ar fi bătut-o nimeni și că scenele violente ar fi fost simulate, în condițiile în care Fane Vancică era beat și ar fi vrut să facă o filmare din care să reiasă că „el este șeful”.

Informația nu a fost confirmată și de oficiali ai Poliției Capitalei, după solicitarea transmisă de Gândul.

Fane Vancică, judecat pentru trafic de țigări

Pe numele lui adevărat Cami Niță, acesta este nepot al liderilor interlopi Lică și Dănuț Vancică, fiind fiul surorii acestora, Marina. Tocmai de aceea, ani la rând, interlopul a fost cunoscut în mediile infracționale din București sub numele de Fane a lui Marina.

Numele său a ajuns în presă, pentru prima dată, în anul 2012, când l-a bătut și înjunghiat în picior pe Mihai, fiul vitreg al lui Sile Cămătaru.

Ulterior, și-a luat numele de Fane Vancică, iar odată cu trecerea anilor a devenit un adevărat personaj monden.

În august 2020, Fane Vancică a fost ridicat de acasă, cu mascații, într-un dosar de trafic de țigări, la capătul a 37 de percheziții făcute în Bucureşti, Ilfov şi Constanţa, de polițiștii bucureșteni specializați în destructurarea grupărilor criminale. Dosarul a fost trimis în judecată și se află încă pe rolul Tribunalului București.


PE ACELAȘI SUBIECT:

EXCLUSIV | Cine le apără pe femeile bătute în familie. ”Când apare violența domestică, femeia este anulată ca om, este umilită și călcată în picioare. Cercetarea penală ar trebui să continue chiar dacă se împacă”

Imagini șocante cu interlopul Fane Vancică în timp ce bate și umilește o femeie ca în Evul Mediu. Scene de o cruzime uluitoare au apărut pe rețelele de socializare (VIDEO)

EXCLUSIV | Avocatul Poporului, despre cazul interlopului Fane Vancică: ”Violența domestică nu este pedepsită așa cum trebuie și tot felul de indivizi ajung să se laude cu ea, convinși că vor scăpa. Legea trebuie schimbată” 

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de...
Alte vești proaste de la meteorologi. Ploi abundente, vineri
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Ziua în care sute de mii de oameni au ieşit în stradă pentru Regele Mihai