Fane Vancică este căutat de polițiști și are interdicție să se apropie de femeia pe care a bătut-o cu bestialitate. Poliția Capitalei: ”A fost emis ordin de protecție provizoriu”

Fane Vancică este căutat de polițiști și are interdicție să se apropie de femeia pe care a bătut-o cu bestialitate. Poliția Capitalei: ”A fost emis ordin de protecție provizoriu”
Interlopul Fane Vancică lovește cu bestialitate o femeie. Poliția Capitalei începe o anchetă
Publicat: 30/08/2022, 20:40

Poliția Capitalei a confirmat că femeia bătută cu bestialitate de Fane Vancică a fost audiată și a anunțat că interlopul este căutat pentru a i se aduce la cunoștință că a fost emis un ordin de protecție provizoriu și are mai multe interdicții, printre care și să se apropie sau să comunice cu victima sa. Informația a fost prezentată inițial de Gândul, în exclusivitate, după ce surse judiciare au spus că femeia a fost identificată și a dat declarații la Poliție, dar ar fi refuzat să depună plângere. 

”În urma activităților de investigare desfășurate de polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, femeia care apare în imagini a fost audiată și s-a stabilit faptul că evenimentul a avut loc în luna mai a acestui an. De asemenea, a fost completat chestionarul de risc, fiind emis ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului.

La acest moment, polițiștii desfășoară activități în vederea depistării bărbatului pentru a fi audiat și pentru a-i fi aduse la cunoștință interdicțiile ordinului de protecție provizoriu”, a anunțat Poliția Capitalei, confirmând informația publicată în exclusivitate de Gândul.

Fane Vancică este vizat de o anchetă a polițiștilor bucureșteni, după ce, pe site-urile de socializare, au fost publicate imagini în care apare în timp ce bate o femeie, în fața a doi copii mici.

Potrivit unor surse judiciare, în urmă cu aproximativ patru luni, Vancică s-ar fi îmbătat la o nuntă, unde era naș și ar fi bătut-o pe una dintre amantele sale, pentru a-i face pe plac unei alte femei, despre care se înțelege din filmare că ar chema-o Larisa. Pentru ca această Larisa să vadă cum a fost aplicată pedeapsa, bătaia a fost filmată de persoane apropiate lui Fane Vancică.

Ulterior, independent de această situație, Dănuț Vancică, unchiul lui Fane, a publicat, pe Facebook, o postare în care a denigrat numele fostului lider interlop Paul Iova, zis Ion Petrișor, decedat de COVID, despre care a spus că a fost informator al autorităților. Mai mult, Dănuț Vancică a subliniat și faptul că l-ar fi bătut pe acesta, în tinerețe, de două ori la rând.

Afirmațiile liderului interlop din Sectorul 4 l-au înfuriat pe ginerele lui Ion Petrișor, Cristian Dumitru Florian, zis Bujilă. Acesta a reacționat tot în spațiul virtual, cu jigniri, înjurături și amenințări, dar a adăugat, din răzbunare, mai multe clipuri în care Fane Vancică apare în timp ce lovește o femeie.

Sursele citate au afirmat, pentru Gândul, că Bujilă ar fi obținut imaginile chiar de la unul dintre bărbații care l-au însoțit pe Vancică în noaptea incidentului.

Filmările au fost preluate de presă de pe rețelele de socializare, iar polițiștii Secției 16 s-au autosesizat, la presiunea opiniei publice. În acest sens, surse apropiate anchetei au dezvăluit că a început o adevărată cursă pentru identificarea victimei, pentru a o convinge să depună plângere.

În cele din urmă, aceasta ar fi fost găsită de polițiști, însă ar fi spus că, de fapt, nu ar fi bătut-o nimeni și că scenele violente ar fi fost simulate, în condițiile în care Fane Vancică era beat și ar fi vrut să facă o filmare din care să reiasă că „el este șeful”.

Fane Vancică, judecat pentru trafic de țigări

Pe numele lui adevărat Cami Niță, acesta este nepot al liderilor interlopi Lică și Dănuț Vancică, fiind fiul surorii acestora, Marina. Tocmai de aceea, ani la rând, interlopul a fost cunoscut în mediile infracționale din București sub numele de Fane a lui Marina.

Numele său a ajuns în presă, pentru prima dată, în anul 2012, când l-a bătut și înjunghiat în picior pe Mihai, fiul vitreg al lui Sile Cămătaru.

Ulterior, și-a luat numele de Fane Vancică, iar odată cu trecerea anilor a devenit un adevărat personaj monden.

În august 2020, Fane Vancică a fost ridicat de acasă, cu mascații, într-un dosar de trafic de țigări, la capătul a 37 de percheziții făcute în Bucureşti, Ilfov şi Constanţa, de polițiștii bucureșteni specializați în destructurarea grupărilor criminale. Dosarul a fost trimis în judecată și se află încă pe rolul Tribunalului București.


PE ACELAȘI SUBIECT:

EXCLUSIV | Cine le apără pe femeile bătute în familie. ”Când apare violența domestică, femeia este anulată ca om, este umilită și călcată în picioare. Cercetarea penală ar trebui să continue chiar dacă se împacă”

Imagini șocante cu interlopul Fane Vancică în timp ce bate și umilește o femeie ca în Evul Mediu. Scene de o cruzime uluitoare au apărut pe rețelele de socializare (VIDEO)

EXCLUSIV | Avocatul Poporului, despre cazul interlopului Fane Vancică: ”Violența domestică nu este pedepsită așa cum trebuie și tot felul de indivizi ajung să se laude cu ea, convinși că vor scăpa. Legea trebuie schimbată” 

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Ce înseamnă boală transmisă prin aer? OMS și 500 de experți au căzut în sfârșit...