FOTO EXCLUSIV | La Modrogan, ca pe plajă! Șeful tineretului PNL, apariție de șmecheraș la sediul de partid

Publicat: 25/07/2022, 21:30

Tinerii liberali și-au ales, în prima jumătate a lunii iulie, un nou lider. Denis Ilinescu nu a avut un contracandidat pentru funcția cea mai înaltă în organizația de tineret a PNL (TNL – București), astfel că alegerea sa – după ce a fost propus de viceprimarul Capitalei Stelian Bujduveanu și susținut de șeful PNL București, Ciprian Ciucu – a fost lipsită de emoții.

Dincolo de aplauze, însă, alegerea lui Denis Ilinescu într-o astfel de funcție a ridicat câteva semne de întrebare firești, din moment ce acesta a ”bifat” două experiențe extrem de neplăcute, iar trecutul, așa cum se spune de multe ori, e mereu pe urmele tale și te ajunge din urmă exact atunci când te aștepți mai puțin.

Denis Ilinescu, noul președinte al TNL București – cea mai puternică filială din țară, de altfel – a fost vizat în 2018 de o anchetă penală pentru posesie de stupefiante. Ulterior, procurorii DIICOT au decis să nu continue urmărirea penală în cazul său, dar marijuana pe care o deținea i-a fost confiscată. Nu a trecut mult timp și șeful de azi al tinerilor liberali a fost surprins conducând fără permis – în 2020 -, numai că și acest dosar a fost, în cele din urmă, închis.

Denis Ilinescu nu crede în dress code

Tinerii liberali așteaptă performanță la nivel politic din partea celui pe care l-au propulsat în funcția de președinte al TNL București, însă, până atunci, acesta se dovedește a fi un ”adversar” al dress code-ului (”cod vestimentar”), chiar dacă a făcut o vizită-fulger la sediul PNL din Aleea Modrogan, iar imaginile prezentate în exclusivitate de Gândul sunt mai mult decât sugestive.

E drept că, de cele mai multe ori, oamenii își aleg îmbrăcămintea în așa fel încât să se simtă cât mai comod posibil sau să fie avantajați, fizic, de hainele alese.

Dar atunci când deții funcția de președinte al tinerilor liberali, chiar dacă nu ai trecut încă de prima tinerețe, ar trebui să fii, totuși, mai atent la unele ”detalii”.

Președintele tinerilor liberali, pe stilul vestimentar ”mai lejer de-atât nu se poate”

Denis Ilinescu s-a ”prezentat” la sediul PNL în bermude și tricou, ceea ce ar putea fi tradus și prin sintagma ”apariție de șmecheraș”.

Poate că liderul tinerilor viitori a dorit să-și scoată în evidență o presupusă dezinvoltură vestimentară, dar având în vederea locația vizitată și funcția pe care o deține, ceva mai multă atenție ar fi fost de dorit.

Șeful TNL-București, părăsind sediul PNL din Aleea Modrogan

Specialiștii afirmă, de foarte multe ori, că stilurile vestimentare oferă o diversitate indiscutabilă, astfel că doritorul sau doritoarea poate alege hainele casual, elegante sau sport. Dar este foarte important, atunci când este aleasă o anumită ținută, să se pornească de la punct de reper esențial și anume acela că hainele preferate se vor îmbina armonios cu locația și nu se vor transforma într-o… nucă în perete

Iată că Denis Ilinescu a trecut – cu lejeritatea specifică vârstei, nu funcției – peste astfel de ”complexe” vestimentare, asortând și o sticlă de suc vestimentației ”de plajă” în care s-a prezentat la sediul PNL.

Denis Ilinescu, ”apariție de șmecheraș” la sediul PNL

N-au mai continuat urmărirea penală, dar l-au lăsat fără marijuana

12 iulie 2018. O zi ca toate celelalte, cum se spune, dar nu pentru Denis Ilinescu, viitorul lider al tinerilor liberali din București. La camera de corpuri delicte a Poliței Române au fost depuse drogurile (marijuana) găsite asupra lui Denis Ilinescu.

După trei luni, procurorii DIICOT au luat decizia de a nu continua urmărirea penală în cazul acestuia, iar procurorii au înregistrat cererea de confirmare a renunțării la urmărirea penală la Tribunalul București, pe 18 octombrie 2018, fiind constituit dosarul 34726/3/2018.

La 12 zile de la înregistrare, dosarul a primit termen și s-a soluționat favorabil. Judecătorii au decis – pe 5 martie 2019 – să confiște drogurile pe care poliția le găsise în posesia lui Denis Ilinescu (mai multe detalii AICI).

Denis Ilinescu, vizită anti-dressed code la sediul PNL

Denis Ilinescu, ”săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul fără permis”

În anul 2020, Denis Ilinescu s-a regăsit, încă o dată, în atenția procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru că ar fi condus fără permis. A fost anchetat, dar și acest dosar a fost închis de procurori, prin ordonanța 8047/P/2020.

Pe 24 martie 2021, a fost înregistrat, la Judecătoria Sectorului 1, dosarul 11057/299/2021, prin care se cerea confirmarea renunțării la urmărirea penală. Peste o lună, pe 23 aprilie, judecătorul care a analizat cererea a confirmat ”soluţia de renunţare la urmărirea penală dispusă față de suspectul Ilinescu Andrei-Denis, (…), pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere, prevăzută și pedepsită de art. 335 alin. (2) din Codul penal”.


Citește și: 

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Cum să evitați epuizarea la locul de muncă: sfaturile utile de la specialiști
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Mesajul cutremurător postat de Mihaela înainte de a se arunca de la etajul 15 al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi...
Vreme de coșmar. Ține o săptămână
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Cum va arăta nunta lui Pepe cu Yasmine Oddy: "E la alt nivel, e sinucidere...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Tulburătoare și Înălțătoare discuția dintre Ana Blandiana și Adrian Artene | ALTCEVA CU ADRIAN ARTENE