Marcel Ciolacu, despre noua ”Convenție Democrată”: ”PNL și USR se ceartă pe putere, în timp ce țara se scufundă în criză”

Marcel Ciolacu, despre noua ”Convenție Democrată”: ”PNL și USR se ceartă pe putere, în timp ce țara se scufundă în criză”
Marcel Ciolacu și noua ”Convenție Democrată” | Foto - Mediafax
Publicat: 13/10/2021, 10:56
Actualizat: 13/10/2021, 10:57

Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democrat (PSD), avertizează că România a făcut un pas înapoi, revenind în perioada 1996 – 2000, atunci când la putere s-a aflat Convenția Democrată.

La fel ca și atunci, consideră liderul social-democraților, două partide – PNL și USR – nu fac altceva decât să se ”certe” pe putere, asta în timp ce România se află într-o criză profundă.

  • Cea mai mare inflație din ultimii 10 ani.
  • Școlile și spitalele nu au fonduri pentru a-și plăti utilitățile.
  • Micile companii au intrat în insolvență sau au dat faliment.
  • Pandemia pune în genunchi sistemul sanitar.

”Dreapta întoarce România în anii 1996-2000: o altă Convenție Democrată, cu PNL și USR, se ceartă pe putere, în vreme ce țara se scufundă în criză! Avem cea mai mare inflație din ultimii 10 ani. Școlile și spitalele nu au bani să plătească utilitățile”, notează președintele PSD în mediul online.

”O treime din micile companii sunt în insolvență sau au închis definitiv afacerile. Iar sistemul sanitar este îngenuncheat de pandemie”

Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu: ”Un alt Emil Constantinescu se joacă de-a Ciorbea și Radu Vasile cu Guvernul”

Marcel Ciolacu îl compară pe Klaus Iohannis cu fostul președinte Emil Constantinescu, concluzionând că acesta este ”depășit de situație”, iar toate ”combinațiile” nu arată decât că doar social-democrații ar putea să scoată România din ”cea mai grea situație socio-economică din ultimii 20 de ani”.

”La Cotroceni, un alt Emil Constantinescu – mult mai depășit de situație – se joacă de-a Ciorbea și Radu Vasile cu Guvernul. Și, la fel ca atunci, indiferent ce combinații ar face, ajungem la același rezultat: doar PSD este capabil să scoată țara din cea mai grea situație socio-economică din ultimii 20 de ani!”, conchide președintele PSD.

Citește și:

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult