Urbanistul Alexandru Pânișoară: ”La Sectorul 1, lucrurile au luat-o razna, iar Clotilde Armand este pe culmile absurdului și penalului!”

Urbanistul Alexandru Pânișoară: ”La Sectorul 1, lucrurile au luat-o razna, iar Clotilde Armand este pe culmile absurdului și penalului!”
Publicat: 11/04/2023, 12:27
Actualizat: 11/04/2023, 14:02

Urbanistul Alexandru Pânișoară intervine în ”scandalul momentului” de la Primăria Sectorului 1, după ce Clotilde Armand ar fi trimis către Prefectura Capitalei un buget pentru anul 2023 fără amendamentele care au fost votate de consilierii locali.

Un semnal de alarmă a fost tras și de Daniela Popa, consilier local PSD, aceasta notând pe pagina sa de socializare, în același context, că ”Armand și camarila USR Sector 1 întrec orice limită și amenință procesul democratic din cadrul Sectorului 1!”.

Alexandru Pânișoară, președintele Asociației pentru Dreptul Urbanismului, este de părere că, astfel, ”lucrurile au luat-o razna la Sectorul 1”, iar foarte grav este că edilul s-ar afla ”pe culmile absurdului și penalului”.

La Sectorul 1, lucrurile au luat-o razna, iar Clotilde Armand este pe culmile absurdului și penalului! Dacă nu le-ați văzut pe toate, aflați că madame Clotilde Armand trimite la Prefectură bugetul în forma propusă de ea, nu cum a fost adoptat de Consilierii Locali Sector 1, după cele 26 de AMENDAMENTE!

Este văcăria de o asemenea amploare încât și pe Lavinia Ionescu, secretarul general al sectorului 1, cercetată disciplinar de Prefect, a înfiorat-o și nu a contrasemnat pentru legalitate propunerea transmisă de madame Clotilde pentru avizul Prefectului”, a scris Alexandru Pânișoară în mediul online.

”Clotilde Armand nu doar că nu aplică hotărârile adoptate de Consiliul Local, dar acum le dă un alt conținut față de cele aprobate, bugetul sectorului fiind trimis prefectului pentru avizare fără amendamentele adoptate prin vot de consilierii locali. Voi face toate demersurile pentru a stopa aceste ilegalități ale primarului Sectorului 1 și ale consilierilor locali USR, sesizând toate autoritățile și instituțiile abilitate”

Alexandru Pânișoară, președintele ADU

”S-au dat de gol și ei știu că tot ce fac în primărie e nelegal și asta îi motivează!”

Alexandru Pânișoară acuză că primarul Clotilde Armand ar avea o ”cheie” în persoana Giorgianei Mureșan, director executiv al Direcției Juridice, Legislație și Contencios Administrativ din Primăria Sectorului 1, acesta avizând ”favorabil” un amendament.

Președintele ADU consideră că o astfel de situație nu reprezintă altceva decât ”noaptea minții”, iar oamenii din jurul Clotildei Armand s-ar fi dat, astfel, de gol în ceea ce privește ceea ce fac ”nelegal” în primărie.

”Dar stați! Madame mai are o cheie, o are pe Mureșan Giorgiana, lumina juridicului în sectorul 1, care a dat cu pixul în felul următor: ”Avizez favorabil, motivat de faptul că sunt încălcate prevederile legale”.

Sursa – Alexandru Pânișoară (Facebook)

Ați înțeles acum? S-au dat de gol și ei știu că tot ce fac în primărie e nelegal și asta îi motivează! Cum secretarul nu a putut semna nenorocirea, au sărit în ajutor să semneze 2 consilieri locali care au participat la ședință:

  • Nicolaescu Andrei-Cristian – USR
  • Ozata Alev Burhan – PMP (care s-au aliat cu USR)

Este de noaptea minții!”, punctează urbanistul Alexandru Pânișoară, președintele ADU.

”Incompetența clocotește la primăria sectorului 1!”

Alexandru Pânișoară mai precizează că Lavinia Ionescu , Secretarul General al Sectorului 1, a fost demisă de Clotilde Armand pentru că ”a refuzat să semneze hotărârea de aprobare a bugetului”.

În locul acesteia a fost numită Mirona Giorgiana Mureșan, continuă președintele ADU, aceasta avizând ”actele fiind motivată de încălcarea legii”.

Lavinia Ionescu trebuia să ceară reavizarea bugetului după cele 26 de amendamente ale PSD și PNL, însă nu a făcut asta și i-a dat cu putere înainte, aprobându-se astfel un buget nelegal. După ce a văzut ce a făcut, a încercat, nefericit, să o dreagă pe ultima 100 de metri, punând-o pe Mureșan Mirona Giorgiana (director juridic) să facă tot felul de avize ca să se acopere.

Doar că nici prostiile făcute de subordonata Mureșan Mirona Giorgiana nu au mai putut-o salva, iar bugetul primarului Clotilde nu mai era cum și-a dorit doamna. Așa că la avizarea de către Prefect a plecat un cu totul alt buget față de cel aprobat! Adică un act FALS!! Fals întărit și de alți doi consilieri locali care au semnat și s-au jurat că e așa și nu altfel!

Acum Prefectului îi rămâne să atace bugetul, însemnând că acesta se suspendă!!! Adică Sectorul 1 va rămâne fără buget pe anul 2023! Cum din propria incompetență a Laviniei Ionescu lucrurile au luat-o razna și pentru că, având răspundere, nu a contrasemnat hotărârea nelegală pe care a scris-o, aceasta a fost demisă de madame Clotilde Armand că nu a reușit, cu toate eforturile, să îi aprobe bugetul mult dorit fără amendamentele PSD și PNL.

În locul acesteia a fost pusă secretar general subordonata Laviniei Ionescu, o altă lumină a administrației, Mureșan Mirona Giorgiana! Mirona este acea tăntică care avizează actele fiind motivată de încălcarea legii. Incompetența clocotește la Primăria Sectorului 1!”, concluzionează Alexandru Pânișoară.


Citește și:

Viceprimarul Sectorului 1 prezintă cele 18 AMENDAMENTE PNL la bugetul pentru anul 2023: ”Clotilde Armand nu s-a deranjat să participe”

Daniel Ciungu, consilier local PNL, după votarea bugetului Sectorului 1: ”Clotilde Armand, primarul invizibil, A CHIULIT din nou”

Blocaj la Sectorul 1 | Urbanistul Alexandru Pânișoară: ”Nu există VIZIUNE, coerență, eficiență și eficacitate în administrația Clotilde Armand”

PNL Sector 1: ”Clotilde Armand se preface că vrea buget, dar mai trage o țeapă bucureștenilor”

Viceprimarul Sectorului 1 intervine în scandalul ”Droguri în licee”: ”Clotilde Armand, nu vă mai jucați cu siguranța și viața copiilor”

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
BREAKING | Alex Alexandrov, fondatorul companiei Altex, a murit
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Cea mai tunată de la mare! A defilat de 1 Mai cu talia de viespe...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Întors în ţară din Germania, un bărbat din Gorj a avut parte de o surpriză...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Cine este tânărul din Suceava care și-a pierdut viața după ce a fost lovit cu...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Fenomenul El Niño SE TRANSFORMĂ chiar sub ochii lumii! Ce înseamnă asta
INTERDICȚIE pentru șoferii din România. Se reţin certificatul de înmatriculare şi plăcuţele
Vești proaste despre Florin Piersic. Spitalul l-a îmbolnăvit mai rău
De ce Gică Popescu nu i-a cumpărat fiicei sale o mașină mai scumpă: „Eu am...
"Am cheltuit peste 120.000 de euro ca să-mi rotunjesc formele". Cum arată suedeza Natasha după...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Planeta Marte ar fi fost „locuibilă” în trecutul îndepărtat, a descoperit roverul Curiosity al NASA