Doi adolescenți au semănat teroare într-o stație de autobuz din Târgoviște: Au speriat mai multe persoane cu ajutorul unor aparate de electroșocuri

Doi adolescenți au semănat teroare într-o stație de autobuz din Târgoviște: Au speriat mai multe persoane cu ajutorul unor aparate de electroșocuri
Aparate electroșocuri / Sursa foto: Jandarmeria Română
Publicat: 05/10/2022, 13:13
Actualizat: 05/10/2022, 13:16

Doi adolescenți au semănat teroare într-o stație de autobuz din Târgoviște, speriind mai multe persoane cu ajutorul unor aparate de electroșocuri. 

„Doi adolescenți foloseau aparate cu electroșocuri într-o stație de autobuz din municipiul Târgoviște. Un jandarm dâmbovițean, care era în timpul liber, i-a văzut pe cei doi și a cerut ajutorul colegilor aflați în serviciu”, a transmis, miercuri, Jandarmeria Română.

Întâmplarea a avut loc marți după-amiază, în imediata apropiere a unui complex comercial din oraș.

Ce le-au spus anchetatorilor

„O echipă din cadrul Jandarmeriei Dâmbovița a intervenit prompt în zona indicată și a oprit activitatea celor doi, în vârstă de 18, respectiv 14 ani. Aceștia foloseau, în scop de intimidare, două dispozitive cu electroșocuri și au creat temeri în rândul celorlalte persoane aflate în stația de autobuz”, potrivit sursei citate.

Persoanele au fost duse la sediul Jandarmeriei pentru continuarea verificărilor, minorul fiind însoțit de către unul dintre părinți. În urma efectuării controlului corporal, asupra acestora au fost găsite cele două dispozitive cu electroșocuri. Cei doi au afirmat că le-au cumpărat, recent, pentru autoapărare, iar situația din spațiul public se crease pe fondul unor neînțelegeri.

„Jandarmii le-au întocmit celor în cauză acte de sesizare, care au fost înaintate Poliției Municipiului Târgoviște pentru continuarea cercetărilor și aplicarea măsurilor legale”, a adăugat Jandarmeria.

Vă recomandăm să citiți și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase