Consilierii locali PNL Sector 1, PLÂNGERE împotriva Clotildei Armand: ”Bugetul este nelegal, transparența promisă este inexistentă”

Consilierii locali PNL Sector 1, PLÂNGERE împotriva Clotildei Armand: ”Bugetul este nelegal, transparența promisă este inexistentă”
Consilierii locali PNL Sector 1, plângere împotriva Clotildei Armand
Publicat: 18/03/2023, 10:17
Actualizat: 18/03/2023, 12:36

Consilierii locali PNL Sector 1 au depus o plângere prealabilă împotriva edilului Clotildei Armand,  iar acuzațiile acestora sunt foarte grave. Bugetul Sectorului 1 pentru anul 2023 nu este încă votat, primarul nu se prezintă la ședințele de Consiliu Local și – avertizează consilierii locali PNL, ”transparența promisă este inexistentă”.

Semnatarii acestei plângeri prealabile sunt Dinu Gheorghe, Daniel Ciungu, Ramona Porumb, Raluca Haliț, Adrian Oianu și Dan Podaru, prin acest demers solicitându-i-se imperativ Clotildei Armand să pună la dispoziție ”informațiile necesare pentru analizarea bugetului și să se prezinte la discuții pentru a oferi informații către Comisia de buget”.

Astăzi (n.red. – vineri, 17 martie 2023), alături de colegii mei Daniel Ciungu, Ramona Porumb, Raluca Haliț, Adrian Oianu – Consilier Sector 1 și Dan Podaru – Consilier Local PNL Sectorul 1 am depus o plângere prealabilă împotriva primarului Clotilde Armand și a directorilor care susțin un buget ce nu respectă prevederile legale, refuzând constant să pună la dispoziție informațiile necesare pentru analizarea bugetului și să se prezinte la discuții pentru a oferi informații către Comisia de buget”, a anunțat Dinu Gheorghe, consilier local PNL Sector 1, pe pagina sa de Facebook.

”Cerem imperativ primarului Clotilde Armand respectarea prevederilor legale”

Potrivit consilierilor locali PNL, bugetul pentru anul 2023 este, pur și simplu, ”nelegal”, din cauză că nu sunt respectate prevederile legale, iar Clotilde Armand ”a blocat venirea directorilor în Comisia de Buget”.

La Primăria Sectorului 1 ”se face administrație în spatele ușilor închise”, iar această anormalitate permanentă trebuie să se încheie, mai susțin semnatarii acestei plângeri prealabile.

”Bugetul este nelegal, nu respectă art. 42 – Informații privind programele de investiții publice din Legea nr 273/2006 privind finanțele publice locale, iar Clotilde Armand a blocat venirea directorilor în Comisia de Buget.

Cerem imperativ primarului Clotilde Armand respectarea prevederilor legale pentru ca bugetul să poată fi dezbătut si votat!”, acuză Dinu Gheorghe.

”Modul de a face administrație în spatele ușilor închise trebuie să înceteze. Transparența promisă de Clotilde Armand este inexistentă”

Dinu Gheorghe, consilier local PNL Sector 1

Citește și:

Dan Cărbunaru: ”Guvernul României va susține toate măsurile necesare pentru a proteja interesele asiguraților de pe piața RCA”

ANALIZĂ | Dr. Nigel Gould-Davies: ”Invazia lui Putin a schimbat lumea. Militarizarea societății ruse este în curs de desfășurare”

Viceprimarul Sectorului 1, îndemn pentru Clotilde Armand: ”Scoateți proiectele din sertar și apucați-vă de treabă! Dacă nu acum, atunci când?”

EXCLUSIV | Clotilde Armand a absentat, din nou, de la ședința de Consiliu Local convocată chiar de ea. Daniel Ciungu, consilier local PNL: ”Intră pe Facebook în tot felul de teorii ale conspirației și se victimizează permanent”

EXCLUSIV | Lăudatele toalete publice promise de Clotilde Armand nu au fost deschise nici până azi. Dinu Gheorghe, consilier local PNL Sector 1: ”Haos și dezastru administrativ, formă fără fond, pălăvrăgeală”

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Firea, despre retragerea lui Cîrstoiu din cursa pentru Capitală: „Este foarte târziu. Dacă-l retragi, cine...
”Ne datorați 500 de lei”! Cum a aflat tatăl lui Sebi că fiul său a...
FOTO. Cum arată românca din Pașcani, părăsită de bărbatul cu avere de 800.000.000 de euro,...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Pușcăriașii reveniți de pe front au îngrozit Rusia. O profesoară premiată de Kremlin, ucisă cu...
Halucinant! Prezentatoare TV de la noi, audiată pentru trafic de droguri. Ar avea conexiuni cu...
Breaking news despre Prințesa Kate! Vești crunte!
O casă superbă cu trei etaje, care se întinde pe mai mult de 16.000 de...
Cu ce s-ar ocupa bărbatul suspectat că ar fi omorât-o pe Mirela, femeia găsită fără...
Acest bărbat a devenit prima persoană din istorie care a alergat tot continentul African dintr-un...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Mașină prinsă de radar, însă șoferul nu poate fi identificat. Cine plătește amenda?
Nehammer vrea Moscova la masa negocierilor pentru încheierea războiului: ,,Nu poate exista pace fără Rusia”
Cea mai CIUDATĂ stea din Calea Lactee S-A TREZIT după un somn de 10 ani
Se dă lege în România. Va fi obligatoriu pentru București. Au anunțat azi, 12 aprilie
Droguri în showbiz. Natalia Mateuț chemată la DIICOT
O mai știi pe Tatiana Final Boss? Cum arată tânăra celebră pe TikTok, după ce...
Mărturii pline de durere! Ce a declarat fata unui pacient, care ar fi murit la...
Roberta, invitată de Robi în Camera Roșie. De ce crede acesta că ea se joacă...
"Uşa era închisă". Detalii cutremurătoare despre crima din județul Alba. Cum a scăpat nepoata bărbatului...
BANCUL ZILEI. Ce-i spune Bulă soției după noaptea nunții: Din câte văd, dragă, eu...
Cercetătorii descoperă că Inteligența Artificială poate face „pe proasta”