Frații Tate contraatacă în instanță | O dau în judecată pe femeia din Florida care i-a acuzat că au sechestrat-o în România

Frații Tate contraatacă în instanță | O dau în judecată pe femeia din Florida care i-a acuzat că au sechestrat-o în România

Andrew și Tristan Tate contraatacă în instanță și o dau în judecată pe femeia din Florida care i-a acuzat că au sechestrat-o în România. Controversații frați au fost, ulterior, arestați preventiv pentru ”trafic de persoane”, însă contestă acuzația.

Procesul a fost intentat în comitatul Palm Beach, potrivit informațiilor Associated Press, iar Andrew și Tristan Tate cer nu mai puțin de 5 milioane de dolari.

În acest proces, nu numai femeia care a lansat acuzațiile este chemată în fața judecătorilor, ci și părinții acesteia, fratele și o altă femeie, de naționalitate britanică, aceasta din urmă locuind o perioadă – la rândul ei – în casa din România a fraților Tate.

Arestați în luna decembrie a anului trecut, Andrew și Tristan Tate au fost plasați în arest la domiciliu, după ce în luna iunie au fost puși sub acuzare.

Avocații fraților Tate spun că femeia din Florida este o ”escroacă”

Potrivit sursei citate mai sus, Thomas Maniotis şi Joseph McBride – avocații fraților Tate -, au depus o plângere în numele acestora, susținând, surprinzător, că scenariul ar fi fost cu totul altul. Andrew şi Tristan Tate ar fi, în ultimă instanță, ”victimele” femeii din Florida, etichetată drept ”escroacă profesionistă”.

Avocații fraților Tate mai precizează că femeia din Florida – a cărei identitate nu a fost dezvăluită – ar fi urmărit ”o relaţie sexuală cu Tristan Tate pentru a se muta în România”.

Ulterior ar fi încercat să îi înşele pe cei doi fraţi, numai că demersul ei nu ar fi avut succesul scontat. În consecință, dezamăgită, femeia a ”conspirat” cu celelalte persoane chemate în judecată ”pentru a da declaraţii false către autorităţile române şi Ambasada SUA”. Din această cauză, Andrew și Tristan Tate ar fi fost arestați.

”În niciun moment fraţii Tate nu s-au implicat în traficul de persoane”, se menționează în plângerea depusă de avocații fraților Tate la instanţa din Palm Beach.

Avocaţii acestora mai susţin și că femeia este ”o mincinoasă, o manipulatoare şi o intrigantă profesionistă, care exploatează bărbaţi vulnerabili, adesea bogaţi şi cu intenţii bune, pentru profit sexual, financiar şi emoţional”.


Citește și:

EXCLUSIV | Cinism înfiorător după moartea unei paciente într-unul din ”azilele groazei”. Infirmieră: ”Deja era țeapănă, ne facem sânge rău degeaba”

Marius Balo, românul întemnițat 8 ani în China, audiat în Parlamentul Britanic: ”Am relatat povestea propriei mele suferințe” (FOTO)

ANALIZĂ | Sinologul Mihail Korostikov: ”Devine Rusia lui Putin, cu adevărat, marioneta și vasalul Chinei?”

SUPER-EXCLUSIV. Gabriela Firea l-a luat după ea de la Primărie la Senat pe Ștefan Godei! Avem dovada că apărea ca șofer pe statul lunar de plată

EXCLUSIV | Afacerea ”Mită la Otopeni”. Radu Tănăsescu, vizat de DNA și asociat cu ”regele duty-free-urilor”, i-a denunțat la Parchet pe șefii Vămii!

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat...
Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu...
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de...
Actrița celebră, la un pas de PARALIZIE! A descoperit că are o TUMORĂ pe măduvă
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Există români care nu și-au primit pensiile înainte de Paște: „Mi-am făcut niște calcule. Mă...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Bucurie imensă pentru Simona Halep. Chiar ea a făcut anunțul: Sunt recunoscătoare...
Pasca cu ciocolată, fără zahăr sau gluten. Rețetă perfectă și pentru vegani
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Eta Aquaridele ating punctul maxim în zilele de Paște! Cum să vezi ploaia de meteori?