Noi imagini șocante cu șoferul drogat care i-a omorât pe Roberta și Sebastian: ”Voi, ăștia care sunteți niște terminați, nu-mi mai comentați mie!”

Publicat: 24/08/2023, 19:09
Actualizat: 25/08/2023, 04:15

Apar noi și noi imagini din postările lui Vlad Pascu, tânărul care s-a urcat drogat la volan și i-a omorât pe Roberta și Sebastian, care mergeau pe marginea drumului dintre stațiunile Vama Veche și 2 Mai. În toate imaginile, beizadeaua își etalează luxul și opulența de care se bucura.

Într-unul dintre filmulețele postate pe TikTok, înainte de accidentul din 19 august, băiatul de bani gata le dădea o lecție de cod vestimentar ”terminaților” care i-au scris că nu știe să se îmbrace. El se lăuda cu ținuta de câteva mii de euro, cu haine Supreme – LV (Supreme-Louis Vuitton, o colaborare exclusivistă între cele două mărci), cu pantofi sport Jordan – Dior și cu ceasul lui Audemars Piguet.

„Gen, când o să vină cineva care e îmbrăcat cu Supreme – LV  și are Jordan cu Dior în picioare și, na, etc. etc, și poartă un EP mai p*** ca al meu sau, nu știu, poate un Philipp ceva, și-mi vine ăla și-mi comentează «bă, tu te îmbraci prost rău de tot», în momentul ăla o să zic: «da bă, sunt un idiot, mă îmbrac prost». Până atunci, voi ăia care sunteți niște terminați și purtați Vagabond, și mai duceți-vă-n p*** mea, nu mai îmi comentați mie, da! Ați înțeles?”, spunea Vlad Pascu, vexat de comentariile răutăcioase de pe rețele de socializare ale detractorilor.

Într-o altă filmare, Vlad Pascu apare alături de o fată și se laudă cu pastilele pe care le are pentru a se droga, dar și cu banii și afacerile pe care le-ar deține, ”deranjat” de ce s-ar fi spus despre el și averea lui.

”Țin să fac dovada faptului că pe numele meu există, în momentul de față, business-uri de mai mulți bani decât o să aveți voi dacă faceți foamea cu pateu toată viața. Și ăștia îi fac doar într-o lună”, spunea Vlad Pascu în filmare.

Consumator de droguri de la 13 ani și cu două dosare la DIICOT

Vlad Pascu ducea o viață de lux, din care nu lipseau mașinile de colecție, ceasurile de mii de euro și hainele de firmă. Din 19 august, la doar 19 ani, Vlad Pascu este în spatele gratiilor, după ce i-a ucis pe Roberta Dragomir și pe Sebastian Olariu, și a băgat în spital alți trei tineri. Tragedie la care s-a ajuns după ce s-a drogat cu o combinație de cocaină, amfetamină și metamfetamină, apoi s-a urcat la volan și, cu mare viteză, a izbit în plin un grup de opt tineri care mergeau pe marginea drumului ce leagă stațiunile Vama Veche și 2 Mai.

Tânărul de 19 ani nu era însă la primul consum de substanțe interzise și faptul că se droga nu era ținut secret. Mai mult, fusese prins de polițiști cu droguri și cercetat de DIICOT.

Când i-a fost deschis primul dosar la DIICOT, Vlad Pascu avea doar 13 ani. Până la 18 ani, ajunsese deja la două dosare la DIICOT pentru deținere de droguri în vederea consumului propriu, ambele fiind însă clasate (mai multe informații AICI).

Părinții lui Vlad Pascu, afaceri în pierdere și bani dați cu camătă

Mașini de colecție, ceasuri de mii de euro și haine de firmă, așa era luxul în trăia Vlad Pascu. Părinții lui Vlad Pascu au firme cu afaceri în imobiliare, construcții și turism, însă cele mai multe sunt raportate pe pierderi în ultimii trei ani. Numele lor sunt legate și de bani dați cu camătă sau cu conexiuni cu lideri interlopi.

Miruna și Mihai Claudiu Pascu au înregistrat și gestionat, împreună și separat, în ultimii ani, 10 societăți comerciale și un PFA. Sunt firme înregistrate la Registrul Comerțului, de care s-au ocupat în afara legăturilor pe care le-au avut cu lumea interlopă, așa cum atestă datele din dosarele penale ajunse in instanță.

Mama lui Vlad Pascu vinde și închiriază terenuri în Pipera și alte zone scumpe din București, în timp ce tatăl său este implicat în organizarea concursurilor de off-road (alte detalii surprizătoare AICI).


CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV | Părinții lui Vlad Pascu știau că se droghează de la 13 ani și a avut două dosare la DIICOT, dar au refuzat ajutorul ANA. ”Au ignorat total”

Cad „capete” după tragedia de la 2 Mai. Patru șefi din IPJ Constanța au fost demiși/ 12 aparate DrugTest existente

EXCLUSIV| Tatăl lui Vlad Pascu știa că se droghează și are ”episoade psihotice”. Ce le-a spus polițiștilor chemați la casa lor pentru o falsă spargere

VIDEO | Roberta și Sebastian, tinerii uciși de Vlad Pascu, în accidentul din stațiunea 2 Mai, înmormântați în aceeași zi

VIDEO | Ce a făcut Vlad Pascu în noaptea dublei crime din 2 Mai. Oprit de polițiști de două ori înainte de tragedie, niciodată testat pentru droguri

EXCLUSIV | Mașina-vedetă a lui Vlad Pascu, ascunsă sub o prelată, după accidentul în care a ucis doi tineri – GALERIE FOTO

EXCLUSIV | IMAGINI-ȘOC. Vlad Pascu, anturaj toxic cu fiica unui regretat arbitru de fotbal, celebru în România

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au...
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
Meniu de Paște al Nadiei Comăneci. Ce nu lipsește niciodată de pe masa de sărbătoare:...
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”!...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Protest în Ungaria. Mii de oameni s-au adunat la un miting organizat de rivalul lui...
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Marcel Pavel a fost la un pas de moarte. Ce i s-a întâmplat marelui artist
Casa te atacă cu bile de vopsea și gaze lacrimogene
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Carmen Tănase, la un pas de a rămâne paralizată. Ce diagnostic crunt i-au pus medicii
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Cum a schimbat Charles Darwin înțelegerea evoluției pe Pământ