PNL vs. USR, război de uzură la Brașov. Viceprimarul liberal și-a găsit biroul sigilat: „Primarul Coliban face rău în zile de sărbătoare”

PNL vs. USR, război de uzură la Brașov. Viceprimarul liberal și-a găsit biroul sigilat: „Primarul Coliban face rău în zile de sărbătoare”
Publicat: 21/11/2023, 16:18
Actualizat: 21/11/2023, 16:23

Continuă războiul de uzură dintre PNL și USR la Primăria Brașov. După ce primarul USR Allen Coliban i-a transmis viceprimarului liberal Sebastian Rusu că trebuie să își mute biroul la Cimitirul Municipal, acesta și-a găsit, marți, biroul sigilat.

Potrivit reprezentanților Primăriei Brașov, noul birou al viceprimarului Sebastian Rusu este pregătit pentru a-l întâmpina.

„Întrucât termenul stabilit pentru eliberarea biroului expirase, Serviciul Administrativ a sigilat spaţiile. Noul birou al domnului viceprimar este amenajat şi disponibil”, a transmis Primăria Braşov, potrivit news.ro. 

„Sigiliul l-am găsit astăzi, tot într-o zi de mare sărbătoare Intrarea Maicii Domnului în biserică”

Viceprimarul Sebastian Rusu a comentat sigilarea biroului și a transmis că primarul Allen Coliban are ”o dorință extraordinară de a face rău și nelegalități în zile de sărbătoare”.

Astăzi, când am venit la birou, am găsit un sigiliu pe uşă. Motivul îl reprezintă un e-mail trimis de domnul primar când era în delegaţie sau concediu în Barcelona o săptămână, că nu ştiu ce delegaţie ţine o săptămână, şi mi-a dat un e-mail prin care spunea că trebuie să mă mut la cimitir, pentru că mi-a amenajat acolo un birou.

Am primit acel e-mail de Sfinţii Mihail şi Gavriil, de ziua mea de nume, o sărbătoare mare a creştinătăţii, iar sigiliul l-am găsit astăzi, tot într-o zi de mare sărbătoare Intrarea Maicii Domnului în biserică, semn că domnul Coliban are o dorinţă extraordinară de a face rău şi nelegalităţi în zile de sărbătoare”, a declarat, potrivit sursei citate, viceprimarul Sebastian Rusu.

„Societatea RIAL este în subordinea doamnei Boghiu, Serviciul Cimitire a vrut să mi-l dea mie prin Dispoziţie, dar acest serviciu face parte din acea societate, eu nu am ce să coordonez acolo, pentru că şeful de la cimitire se subordonează directorului din RIAL. Eu, ce pot să fac, este să semnez actele de concesiune”

Sebastian Rusu, viceprimarul liberal al Brașovului

Allen Colliban, primarul certat cu transparența”

Sebastian Rusu, viceprimarul liberal al Brașovului, consideră că la primăria orașului de sub Tâmpa a fost transformat în realitate un „sabotaj” marca Uniunea Salvați România (USR), promotorul acțiunii fiind primarul Allen Coliban.

  • La Primăria Brașov a izbucnit de mai mult timp un conflict între PNL și USR, iar parteneriatul politic inițial a devenit amintire (mai multe informații pot fi citite AICI).
  • Liberalii îl acuză pe primarul Coliban că „luptă” împotriva intereselor brașovenilor, edilul i-a retras atribuțiile lui Sebastian Rusu, iar apoi i-a cerut să se mute cu biroul la Cimitirul Municipal. (alte detalii AICI)
  • Acest „serial” al acuzațiilor este departe de final, iar viceprimarul Sebastian Rusu îl acuză pe Allen Coliban că ține la sertar proiecte liberale importante pentru locuitorii Brașovului.

Sebastian Rusu dezvăluie că proiectele liberale au fost avizate ”nefavorabil” de departamentul juridic din Primăria Brașov, îndreptând un deget acuzator către primarul Allen Coliban și USR.

În același timp, viceprimarul Brașovului trage și un semnal de alarmă, considerând că ”sabotajul” are loc pentru că ”există lucruri de ascuns” la primăria condusă de Allen Coliban.

Însă departamentul juridic din Primăria condusă Allen Colliban, primarul certat cu transparența, și USR avizat nefavorabil proiectele noastre! Este clar că sunt lucruri de ascuns, altfel nu se explică această reacție la inițiativa noastră.

Noi, consilierii locali PNL nu ne vom opri aici. Și ne vom continua lupta în slujba brașovenilor”, încheie viceprimarul Sebastian Rusu. (alte detalii AICI)


Citește și:

EXCLUSIV | UPDATE – Socrii lui Cătălin Cherecheș, primarul din Baia Mare, rămân în AREST PREVENTIV

EXCLUSIV | Omar Hayssam, adus în scaun cu rotile la instanță după ce a făcut cerere de eliberare condiționată: „Morfina nu-și mai face efectul”

Viceprimarul Sectorului 1 o scoate „la tablă” pe Clotilde Armand: „Câte școli noi s-ar fi putut CONSTRUI în sector, ce mai așteptăm?”

EXCLUSIV | Nicușor Dan pierde DEFINITIV la CAB procesul cu Sanador. Avocat: ”Primarul general condamnă la moarte bolnavii de cancer”

EXCLUSIV | Daniel Ciungu, consilier local PNL S1, după ce Clotilde Armand s-a lăudat pe FB că a mărit bursele elevilor: ”Cel mai ineficient primar”

EXCLUSIV | Gabriela Szabo, noi ACUZAȚII la adresa lui Nicușor Dan în procesul cu PMB: Răzbunare politică, linșaj administrativ și pe rețelele sociale

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Cum a rămas, de fapt, Gina Pistol însărcinată. Nu mai avea nicio speranță: „Smiley mi-a...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România! A MURIT
Cum a fost prins Prinţul Paul al României! Detaliul care l-a dat de gol. Acesta...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
S-A DAT ORDIN în Ungaria. Viktor Orban a luat deja decizia: Situaţia este înfricoşătoare
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Cercetătorii sugerează să încercăm experiențe noi atunci când simțim că timpul ne scapă printre degete