VIDEO | Recrutorii care aduc documentele de înrolare în armata rusă pătrund pe geam în blocuri, pentru că locatarii încuie ușile de la intrare

Publicat: 29/09/2022, 18:33
Actualizat: 29/09/2022, 18:52

Locatarii blocurilor din orașul rusesc Vladivostok încuie ușile de la intrarea în clădiri, în fața recrutorilor care aduc documentele de înrolare în armată. Aceștia, în cele din urmă, pătrund pe geam după cum arată o înregistrare video postată pe rețelele de socializare.

În filmarea respectivă, difuzată de Digi 24, se poate observa cum un angajat al biroului de înregistrare și înrolare militară a urcat pe clădire și a intrat pe fereastră pentru a deschide ușa de la intrare pentru colegii săi, astfel încât aceștia să poată căuta recruții și să le dea documentele de mobilizare.

Anunțul lui Vladimir Putin privind mobilizarea parțială a cel puțin 300.000 de rezerviști, făcut luna aceasta, a provocat proteste în Rusia, dar și un exod al bărbaților eligibili.

În acest context, aproape 200.000 de ruși ar fi plecat din țară în ultima săptămână, potrivit The Moscow Times.

Vă recomandăm și:

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualulciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase