Viceprimarul Sectorului 1 prezintă lista lungă a proiectelor PNL care zac în sertarul lui Clotilde Armand: ”De ce le blochează, care să fie motivul?”

Viceprimarul Sectorului 1 prezintă lista lungă a proiectelor PNL care zac în sertarul lui Clotilde Armand: ”De ce le blochează, care să fie motivul?”

Ramona Porumb, viceprimarul Sectorului 1, trage un nou semnal de alarmă și spune că sertarul lui Clotilde Armand pare a fi unul în care proiectele inițiate de consilierii locali ai Partidului Național Liberal (PNL) dispar ca și cum nu ar fi fost.

Există proiecte PNL aprobate de Consiliul Locasl, numai că primarul Clotilde Armand nu le pune în executare și, pe de altă parte, sunt proiecte depuse de consilierii locali PNL, dar Clotilde Armand le blochează fără să explice de ce.

Ramona Porumb prezintă o listă foarte lungă cu astfel de proiecte, răspunzând solicitării multor cetățeni din Sectorul 1 al Capitalei, administrat de Clotilde Armand. ”De ce le blochează, care să fie motivul?”, se întreabă viceprimarul Sectorului 1.

Proiecte aprobate de Consiliul Local, dar nepuse în practică de primarul Clotilde Armand

Nouă astfel de proiecte PNL sunt deja aprobate de Consiliul Local al Primăriei Sectorului 1, numai că primarul Clotilde Armand nu le-a pus încă în practică, avertizează Ramona Porumb.

Este vorba despre hotărâri referitoare la parcări de reședință, reabilitarea și modernizarea Parcului ”Ion I.C. Brătianu”, amenajarea unei parcări subterane în zona străzii Banu Manta și multe altele de interes prioritar pentru cetățenii din Sectorul 1.

  • HOTĂRÂRE privind amenajarea unei parcări de reședință pe terenul situat în str. Stoica Ludescu, nr. 80.
  • HOTĂRÂRE privind organizarea de piețe tradiționale, volante și târguri pe raza Sectorului 1.
  • HOTĂRÂRE privind construirea a 50 de parcări rezidențiale pentru biciclete/trotinete, precum și a altor mijloace de transport alternativ – ”VELO PARKING”.
  • HOTĂRÂRE privind reabilitarea și modernizarea Parcului ”Ion I.C. Brătianu”.
  • HOTĂRÂRE privind amenajare unei parcări subterane în zona străzii Banu Manta.
  • HOTĂRÂRE privind implementarea proiectului ”CASUȚA CU CĂRȚI” în parcurile aflate în administrarea Consiliului Local al Sectorului 1.
  • HOTĂRÂRE privind implementarea unui proiect pilot ”APĂ PURIFICATĂ PENTRU COPII”, în 3 unități de învământ preuniversitar aflate în administrarea Consiliului Local Sector 1, constând în achiziția și montarea unor sisteme de purificare a apei potabile utilizând osmoza inversă.
  • AMENDAMENT la Proiectul de hotărâre nr. K2 166/2021 – deschiderea curților școlilor ce prevedea montarea de sisteme video de supraveghere, suplimentarea posturilor de paza și montarea de toalete ecologice.
  • HOTĂRÂRE privind asigurarea transparenței decizionale la nivelul autorităților locale ale Sectorului 1, arată Ramona Porumb.

Proiecte depuse și blocate de primarul Sectorului 1

Cinsprezece proiecte inițiate de consilierii PNL Sector 1 au fost depuse, dar soarta lor este neclară, încă, fiind blocate de Clotilde Armand fără nicio explicație, acuză Ramona Porumb, viceprimarul Sectorului 1.

  • Proiect de HOTĂRÂRE privind implementarea proiectului pilot ”1 SECTOR DE VERDE”, pentru 5 amplasamente de terenuri în vederea amenajării de pocket parkuri (Sala Palatului, Piață Romana, Sisesti, Banu Manta, Bl. Perla).
  • Proiect de HOTĂRÂRE privind preluarea imobilului din Șos. Ionescu-Sisești Gheorghe, Agronom, nr. 11A, în vederea reabilitării, modernizării și amenajării unei creșe și a unei grădinițe.
  • Proiect de HOTĂRÂRE privind majorarea capitalului social al SC CET GRIVIȚA SRL.
  • Proiect de HOTĂRÂRE privind achiziționarea terenului situat în str. Cluj nr.120 în vederea amenajării unei parcări de reședință.
  • Proiect de HOTĂRÂRE schimbarea destinației subsolului imobilului, situat în str. Mureș nr. 18-24 , Sector 1, în scopul amenajării unei parcări de reședință.
  • Proiect de HOTĂRÂRE privind dezvoltarea infrastructurii stațiilor de încărcare a autoturismelor electrice în vederea încurajării mobilității electrice.
  • Proiect de HOTĂRÂRE privind aprobarea demarării procesului de digitalizare în administrația publică a Sectorului 1 – Sectorul 1 DIGITAL.
  • Proiect de HOTĂRÂRE pentru aprobarea Regulamentului privind desfășurarea activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață pe raza administrative-teritorială a Sectorului 1.
  • Proiect de HOTĂRÂRE privind încheierea unui Protocol de Colaborare între Sectorul 1 al Municipiului București, Ministerul Educației și Inspectoratul Școlar al Municipiului București în scopul amenajării Bazei Cireșarii.
  • Proiect de HOTĂRÂRE privind aprobarea implementării și finanțării proiectului ”SmartLAb” în unitățile de învățământ preuniversitar de stat aflate pe raza Sectorului 1.
  • Proiect de HOTĂRÂRE privind implementarea proiectului – VIZITE DE STUDIU ÎN EUROPA PENTRU FACTORII DE DECIZIE DIN UNITĂȚILE DE ÎNVĂȚĂMÂNT PREȘCOLAR DIN SECTORUL 1 – ”Experiențe europene pentru dezvoltarea portofoliului profesional – nivel preșcolar”.
  • Proiect de HOTĂRÂRE privind aprobarea burselor de merit olimpic internaţional elevilor care urmează cursuri în unitățile de învățământ preuniversitar de stat aflate în Sectorul 1 al Municipiului București premiaţi la olimpiadele şcolare internaţionale.
  • Proiect de HOTĂRÂRE privind aprobarea unui stimulent financiar pentru absolvenții cursurilor cu frecvență din învățământul preuniversitar de stat din Sectorul 1 care au promovat Examenul de Evaluare națională sau Examenul de Bacalaureat cu nota 10.
  • Proiect de HOTĂRÂRE privind aprobarea implementării și finanțării proiectului ”ȘAH (Școală Abilitate Har)”, la nivelul Liceului Teoretic ”Constantin Brâncoveanu”.
  • Proiect HOTĂRÂRE privind ”Campanii de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor fără pedigree, cu deținător, de pe raza Sectorului 1”, mai scrie Ramona Porumb în mediul online.

Citește și:

Gabriela Firea, despre proiectul ”Taberele ARC”: ”5.000 de copii și tineri români din diaspora vin vara aceasta în România”

Alexandru Petrescu (PSD Sector 1): ”Indolența proverbială a primarului Clotilde Armand se resimte și în calitatea serviciilor de asistență socială”

PNL Sector 1: ”Clotilde Armand blochează construcția de creșe și grădinițe! Confortul și educația copiilor noștri nu sunt negociabile!”

”Clotilde Armand are o atracție fatală către festivism și bombastic!” Primarul Sectorului 1, îndemnat să pună punct: ”Singurul plan bun, demisia!”

Viceprimarul Sectorului 1 intervine în scandalul ”CET Grivița”: ”Clotilde Armand, ai demonstrat că nu poți construi nimic pentru comunitatea ta”

Degete acuzatoare îndreptate către Clotilde Armand după colapsul CET Grivița: ”Regina incompetenței, nu există nimeni în stare să o responsabilizeze!”

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Dezastru total pentru Simona Halep! Anunț oficial de ultim moment
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Dovezile unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Aceste mașini NU mai trec ITP-ul. Șoferii nu vor mai primi drept de circulație
Toți românii folosesc expresia. Foarte puțini știu de unde provine
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Programul „Străzi deschise” weekendul 27 și 28 aprilie: Ce facem pe Calea Victoriei?