ROMÂNII AU TALENT, sezonul 2. Cine sunt cei trei finaliști din cea de-a doua semifinală

Doar trei dintre prestațiile din această seară vor ajunge în finala show-ului de talente, transmis în direct de Pro TV, pe 11 mai

În finala show-ului de talente din 11 mai vor merge așadar și Răzvan Krem Alexe, ceterașul Vasile Godja și Gigel Frone.

TE-AI UITAT LA ROMÂNII AU TALENT? LIKE AICI

UPDATE 23.59. Mihai Petre este primul jurat care trebuie să decidă între Tudorel și Gigel, pe care dintre ei îl va trimite în finală. „Amândoi sunteți foarte interesați, mi-ați plăcut la nebunie. dar alegerea mea merge către diversitate: Tudorel Popa”, afirmă Petre, iar decizia lui îl face pe concurent să plângă. Andra pronunță însă numele lui Gigel Frone, impresarul din Onești.

Înainte de a anunța numele unuia dintre concurenți, Andi Moisescu spune că Tudorel Popa va juca în „Las Fierbinți”: „Confirmarea vine de la producătorul serialului tv”, a declarat Moisescu înainte de a pronunța numele lui Gigel Frone.

UPDATE 23.51. Pe scena de la Buftea urcă cei 12 semifinaliști, în ordinea prestațiilor. Primul câtigător al voturilor publicului, prin SMS sau apel telefonic, este Răzvan Krem Alexe. Al doilea câștigător este Vasile Godja, ceterașul din Maramureș. Într-o tensiune maximă, prezentatorii anunță numele următorilor concurenți clasați. Ordinea este aleatorie. Gigel Frone este primul nume rostit, iar al patrulea – Tudorel Popa. În vreme ce ultimii doi sunt cumva surprinși de votul publicului, concurenți precum Hypnosis, Vlad Jucan sau dansatorii Adrian și Sorin sunt înmărmuriți.

UPDATE 23.44. S-a anunțat STOP VOT. În câteva minute vom afla cine sunt primii patru concurenți care au adunat cele mai multe voturi din partea publicului. Primii doi clasați vor merge automat în finala competiției, din 11 mai. Jurații vor decide între cei aflați pe poziția a treia și a patra.

Valentin Dinu, fostul finalist al primului sezon „Românii au talent” și trupa Mandinga, care va reprezenta România la Eurovision, au oferit momente muzicale în timpul acordat votului.

UPDATE 23.10. Pavel Bartoș anunță START VOT. Începând din acest moment, românii își pot vota concurentul favorit trimițând un SMS la 1276 cu numele acestuia.

UPDATE 23.04. Ultimul număr din cea de-a doua semifinală este cel oferit de Vlad Jucan, dansatorul de belly-dance. „Actul tău artistic e unul bun”, a replicat Mihai Petre. „Te miști foarte bine și ai curaj”, a continuat acesta, în vreme ce Andra i-a spus acestuia că ar face cursuri de dans cu el.

„Nu pot să nu văd că ești un dansator desăvârșit”, a conchis și cel de-al treilea jurat, Andi Moisescu.

UPDATE 22.54. Trupa Hypnosis din Brașov își prezintă numărul pe o piesă a trupei Rammstein, care merge ca focul pentru prestația lor cu torțe. „E foarte vizual spectacolul vostru. Scuipați flăcări, sunteți murdari”, a replicat la finalul prestației încântat Mihai Petre, în timp ce Andi Moisescu a spus despre brașoveni că „nu s-au jucat cu focul”, ci au oferit un spectacol cu adevărat incendiar.

UPDATE 22.39. Pe scena de la „Românii au talent” vine Claudiu Toader, care face o demonstrație de pizze rotitoare, dar și de vestimentații realizate din aluat. „Ești foarte bun”, au punctat prestația pizzarului Andra și Andi Moisescu.

UPDATE 22.29. E momentul lui Răzvan Alexe alias Krem, „actorașul repăraș” din Bacău care a oferit un show a la creme. La finalul prestației sale, jurații l-au aplaudat în picioare. E o demonstrație perfectă de carismă și de talent au spus aceștia despre „Krem”. Tânărul actor, a cântat la „Românii au talent” o piesă compusă chiar de el și a ridicat toata sala.

VEZI SHOW-UL COMPLET OFERIT DE RĂZVAN „KREM” ALEXE

Tudorel Popa, plăcerea vinovată a lui MIhai Petre

UPDATE 22.08 E momentul lui Tudorel Popa, imitatorul de sunete. Concurentul a jucat mai multe roluri făcându-i pe jurați să râdă cu lacrimi. Asta pentru că și-a prezentat singur fiecare sunet pe care îl reproducea într-o manieră personală. Rugat de cei doi prezentatori, Tudorel Popa a oferit și un bonus – sunetul scos de vaporul Titatnic, dar și cel al unei drujbe. „Ești plăcerea mea vinovată. Ești total greșit, nu știu dacă te-aș băga în finală, dar mi-ai plăcut”, a replicat Mihai Petre.

MOMENTUL LUI TUDOREL POPA, „OMUL-DRUJBĂ”

„Am slăbit un kilogram pentru cât am râs”, a continuat Andi Moisescu, care l-a descrispe Tudorel drept o basculantă de talent. Ești magnific, am mai multe proiecte cu tine, a încheiat juratul.

Adrian și Sorin din Arad sunt dansatorii care i-au plăcut lui Mihai Petre, care a remarcat la ei evoluție față de preselecții. „Felicitări, ați fost foarte buni”, a replicat juratul. În șansa celor doi cred și Andra și Andi Moisescu.

DANSUL CARE A IMPRESIONAT PUBLICUL

Cel mai amuzant concurent din a doua semifinală: Gigel Frone

Ascuns sub un sombrero, la 21.40 a venit pe scenă Gigel Frone, concurentul decis cu orice preț să devină celebru, așa cum s-a descris în interviul de prezentare. La finalul numărului său, care a făcut deliciul juraților, Frone i-a dedicat Andrei două piese, în aplauzele sălii. Provat ca Pavel Bartoș, cântărețul cu chitară a recidivat și i-a cântat și lui Smiley un refren în greacă.

„Cred că este peste orice tonomat din lumea asta”, a spus Andi Moisescu despre Frone. „Tot ce-i mai lipsește este o apariție în Las Fierbinți”, a replicat juratul Andi Moisescu, în vreme ce Mihai Petre i-a lăudat vocea și prezența scenică.

DE CE I-A CERUT IERTARE MIHAI PETRE LUI GIGEL FRONE

De pe scenă, Gigel Frone, managerul unei agenții de impresariat din Onești, a mai interpretat o piesă – tot pentru Smiley, în viața căruia urmează să aibă loc un eveniment – Paștele, după cum a comentat Pavel Bartoș.

UPDATE 21.31. Scena este a acrobatului de 35 de ani, Florin Limbovici, care a făcut o demonstrație de slackline. S-a dezechilibrat de două ori, spre final, dar asta nu a diminuat laudele juraților. Concurentul a demonstrat că poți demonstra ce înseamnă talentul cu o chingă și a explicat tuturor că numerele de slackline durează, chiar și la Campionatul Mondial, doar 2 minute, spre deosebire de „Românii au talent”, unde prestația durează 3 minute.

UPDATE 21.17. Tată și fiu, Radu și Gabriel Ștefănescu își prezintă numărul în fața publicului care empatizează cu povestea socială a acestui duet – o familie extrem de numeroasă. „Dacă ar fi să votez pentru emoția pe care o transmiteți v-aș vota, dacă ar fi să votez rațional, am îndoieli că v-aș da votul pentru finală”, le-a spus concurenților Mihai Petre, în timp ce Andra a punctat că votul aparține publicului, care va decide ce primează: emoția sau talentul.

UPDATE 21.09. Pe scenă ajunge adolescenta din Cluj care le-a spus juraților la preselecții că improvizează atunci când dansează, Dalma Szatan. „Mi-ai dat energie în audiții, dar acum ai fost moale”, i-a apreciat fetei dansul Mihai Petre. „Talentată, dar neinspirată în alegerea numărului”, asta a spus despre concurentă și Andi Moisescu, în timp ce Andra a vorbit despre emoțiile inerente care i-ar fi influențat prestația dansatoarei.

Ceterașul care trebuie să ajungă în finală

UPDATE 20.55. „Exemplu total de talent”, asta a spus Andi Moisescu despre concurentul Vasile Godja, ceteraș din Maramureș. Concurentul a demonstrat că poate cânta chiar și atunci când își odihnește vioara pe umărul unei dansatoare din trupa de balet a lui Edi Stancu. Practic, Godja a cântat pe scena de la „Românii au talent” până când i s-au rupt corzile arcușului. Mai mult, provocat de prezentatorii show-ului, concurentul a făcut și câteva strigături.

CUM CÂNTĂ CETERAȘUL VASILICĂ

„Ai reușit să vezi România așa cum e ea din când în când. Poți să ridici omul din boală, ești mai bun decât orice medicament. Ne-ai avut la degetul mic. Tu trebuie să ajungi în finală”, i-a spus Andi Moisescu concurentului holtei.

„Ești carismatic, în curând ai să cânți cu ochii”, a fost și replica Andrei, care i-a urat ceterașului să ajungă în finală. „E obligatoriu să fii votat”, a continuat și Mihai Petre. „Ești talentul autentic românesc”.

Primii care au spart gheața sunt cei patru băieți din trupa Gold Mask, dansatori. „În spatele lor am văzut sincronizarea”, a spus despre ei Andi Moisescu atunci când a decis că merită să ajungă în această semifinală. De etnii diferite, unguri, români și țigani, așa cum s-au caracterizat, cei patru l-au făcut pe Petre să spună că sunt „ca unul pe scenă”. „Sunteți o trupă adevărată. Sunteți tehnici și nu lăsați nimic la voia întâmplării. Înseamnă că puteți face spectacol mai departe”, i-a lăudat juratul. „Vă doresc să dansați pe lângă mari staruri”, le-a urat Andra dansatorilor.

UPDATE 20.41 „Mi-e teamă, vom avea o semifinală controversată. M-am uitat pe listă și am văzut trei super talente”, a spus Mihai Petre în debutul emisiunii.

Trei dintre cei 12 concurenți care vor evolua în această seară, în cea de-a doua semifinală „Românii au talent” vor ajunge pe 11 mai în finala competiției dotate cu un premiu de 120.000 de euro. În Vinerea Mare, ei luptă pentru a câștiga voturile publicului și ai convinge pe jurați că merită să ajungă în finala show-ului talente, așa că își vor pune la bătaie abilitățile, vocea și condiția fizică.

Semifinaliștii din editia de vineri, 13 aprilie, promit un show complet, cu ingrediente diverse. Muzica va fi reprezentată de Ștefănescu Radu și Gabriel, tată și fiu, care au reușit să impresioneze prin prestația lor la chitară și fluier în prima ediție a emisiunii.

CUM CÂNTĂ RADU ȘI GABRIEL ȘTEFĂNESCU

Tot acum concurează și Alexe Krem Răzvan, „rapperasul actoraș” din Bacău care a ridicat publicul în picioare la București, Gigel Frone, cel care a încercat la Iași o prezentare de modă, dar în final a ajuns să le cânte juraților.

Alexe Krem Răzvan, „rapperasul actoraș” din Bacău care a ridicat publicul în picioare la București

Gigel Frone, cel care a încercat la Iași o prezentare de modă, dar în final a ajuns să le cânte juraților

Pe scenă urcă și ceterașul Vasile Godja care a arătat la preselcții ce poate face cu arcușul său.

CE POATE FACE UN CETERAȘ CU VIOARA ȘI ARCUȘUL

În semifinala cu numărul 2 sunt și dansatori: Adrian Pintilie și Sorin, cei doi baieți din Timișoara care au demonstrat că prin perseverență poți ajunge acolo unde îți dorești, adolescenta Dalma Szatan din Cluj, care a impresionat juriul nu doar cu dansul, ci și cu coregrafia pe care a improvizat-o, trupa Gold Mask și Vlad Jucan, belly-dancer-ul din Cluj.

Adrian Pintilie și Sorin, cei doi baieți din Timișoara care au demonstrat că prin perseverență poți ajunge acolo unde îți dorești

Tot vineri seară pe scena de la București vin Claudiu Toader, care aruncă cu blaturile de pizza în aer, Florin Limbovici – cu o demonstrație de slackline, cei de la Hypnosis – care îmblânzesc focul, la propriu, dar și omul-orchestră, Tudorel Popa, care imită noi sunete.

Florin Limbovici va face o demonstrație de slackline

La fel ca și în primul sezon, regulile concursului sunt aceleași: dintre cei 12 concurenți prezenți în această semifinală, doar trei vor ajunge în marea finală de pe 11 mai.

Cei care vor decide cine părăsește și cine rămâne în concurs sunt atât publicul cât și juriul. În urma voturilor telespectatorilor, se va face un top 4 al primilor clasați. Doi dintre ei vor merge direct în etapa următoare, iar juriul va alege încă un finalist dintre cei clasați pe locurile 3 și 4. Așadar, în marea finală, 15 concurenți se vor lupta pentru premiul de 120.000 de euro și titlul de cel mai talentat român al țării.

Inchide