Alexandru Petrescu, după reducerea bugetului pentru consolidare antiseismică: ”Administrația Nicușor Dan, monument de INCOMPETENȚĂ și nepăsare”

Alexandru Petrescu, după reducerea bugetului pentru consolidare antiseismică: ”Administrația Nicușor Dan, monument de INCOMPETENȚĂ și nepăsare”
Alexandru Petrescu, fost ministru al Economiei

Consiliul General al PMB a votat reducerea bugetului pentru consolidare antiseismică cu aproape 40 milioane lei, avertizează Alexandru Petrescu, vicepreședinte PSD Sector 1 și fost ministru al Economiei, ceea ce demonstrează, o dată în plus, că primarul general Nicușor Dan are cu totul alte ”priorități” și nu se apleacă asupra nevoilor urgente ale bucureștenilor.

Capitala este un oraș cu un risc seismic ridicat, reamintește Alexandru Petrescu, iar o astfel de hotărâre s-a pus în practică ”sub ochii nepăsători” ai lui Nicușor Dan.

Într-un oraș cu risc seismic ridicat, precum Capitala, Consiliul General a votat reducerea bugetului pentru consolidare antiseismică cu aproape 40 milioane lei, sub ochii napăsători ai primarului general Nicușor Dan.

Edilul-șef a fost mai preocupat de simulacre culturale organizate de ArCuB și CreArt sau de plata unor «specialiști francezi», așa pentru ceva consultanță”, notează Alexandru Petrescu pe pagina sa de socializare.

”Activități superficiale, fără impact pe termen mediu-lung asupra calității vieții bucureștenilor”

Alexandru Petrescu continuă prin a preciza că, în București, există nu mai puțin de 400 de edificii care sunt ”prinse” în clasa I de risc seismic, iar activități cruciale pentru protejarea vieții bucureștenilor sunt tergiversate de mai mult timp.

Fostul ministru al Economiei punctează că administrația Nicușor Dan, din păcate, este doar ”un monument de incompetență și nepăsare în relația cu cetățenii și nevoile lor imediate”.

Avem 400 de edificii în clasa I de risc seismic, conform AMCCRS (n.red. – Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic). Această instituție se mișcă extrem de greu și nu poate accelera rezolvarea unor probleme juridice la șantierele deja începute, deși este vorba de activități cruciale pentru siguranța populației în caz de cutremur. Nu festivalurile și târgurile ne salvează la un seism mare, ci clădirile sigure.

Încă o dată, administrația Nicușor Dan se dovedește un monument de incompetență și nepăsare în relația cu cetățenii și nevoile lor imediate, deprioritizate pentru ca banii să se scurgă către activități superficiale, fără impact pe termen mediu-lung asupra calității vieții bucureștenilor”, încheie Alexandru Petrescu, fost ministru al Economiei.


Citește și:

EXCLUSIV | Sângerosul criminal Passaris face papuci în penitenciar! Motivul pentru care i-a fost respinsă ultima cerere de eliberare condiționată

EXCLUSIV | Capitala se sufocă, dar Nicușor Dan vorbește despre traficul ”lejer” din 2035! Avocat: ”E disperat, a intrat în campanie cu un an înainte!”

Alexandru Petrescu, mesaj pentru Clotilde Armand: ”Amendează-te singură, n-ai luat măsuri pentru a nu perturba pietonala lui Nicușor Dan”

Nicușor Dan preferă dușurile calde, nu reci, și a scăpat ”porumbelul” la TV: ”Spune-i că-l bag în…”

Dan Podaru (PNL S1) o acuză pe Clotilde Armand și cere o ANCHETĂ la Centrul Sf. Iosif: ”Copiii au acces la droguri”

EXCLUSIV | Nicușor Dan, acuzat că îl „hărțuiește” pe primarul Sectorul 2: „Vendetă, exces de putere, se crede iar pe cai mari!”

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
Tragedie în România! A MURIT
Cum va fi vremea în luna mai! Specialiștii de la ANM preconizează o perioadă imprevizibilă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
România, obligată să respecte. Ordin UE privind BANII. S-a votat luni, 29 aprilie
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Astronomii au descoperit cum s-a format „inima” de pe Pluto