LIVE TEXT | Rusia invadează Ucraina, ziua 75: Vladimir Putin, mesaj de 9 mai: Ziua Victoriei este sacră pentru noi, luptăm pentru copiii noștri, pentru poporul nostru. Nu vom renunța niciodată la dragostea pentru patria-mamă

LIVE TEXT | Rusia invadează Ucraina, ziua 75: Vladimir Putin, mesaj de 9 mai: Ziua Victoriei este sacră pentru noi, luptăm pentru copiii noștri, pentru poporul nostru. Nu vom renunța niciodată la dragostea pentru patria-mamă
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 09/05/2022, 15:45
Actualizat: 10/05/2022, 00:56

Vladimir Putin a spus, la o paradă militară uriașă organizată în Piața Roșie a Moscovei, că trupele ruse din estul Ucrainei „apără patria-mamă”. El spune că invadarea Ucrainei – ceea ce el a numit o „operație militară specială” – a fost necesară și a fost provocată de Occident. Dar nu face niciun anunț major legat de război, inclusiv declararea victoriei sau mobilizarea la scară largă. Paradele au loc în 28 de orașe rusești, la care participă 65.000 de oameni, 2.400 de articole de echipament militar și peste 400 de avioane. Pe de altă parte, președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, spune că Rusia nu își poate însuși victoria în cel de-al Doilea Război Mondial, adăugând că: „Am câștigat atunci. Vom câștiga acum”.


Citește și Românii pot fi „Alături de Ucraina” în campania pentru refugiați organizată de Asociația Medici pentru România în parteneriat cu grupul de presă Gândul


UPDATE ora 00:25 – Oficial SUA: Unii soldați și ofițeri ai armatei lui Putin refuză să se supună ordinelor

Statele Unite dețin „informații anecdotice” potrivit cărora unii soldați ruși și ofițeri de diferite grade, chiar până la nivelul batalionului, refuză să se supună ordinelor de a avansa în ofensivă din Donbas, potrivit unui înalt oficial american din domeniul apărării, citat de CNN.

Oficialul american a afirmat pentru CNN că acești ofițeri „fie au refuzat să se supună ordinelor, fie nu se supun acestora cu aceeași măsură de promptitudine cu care te-ai aștepta ca un ofițer să se supună”.

În prezent, în Ucraina există 97 de grupuri tactice de batalioane operaționale (BTG) ale forțelor ruse, față de 92 de BTG-uri pe 28 aprilie, a declarat luni oficialul american. Aceasta reprezintă o creștere de cinci BTG-uri în 11 zile.

UPDATE ora 21:30 – VIDEO | Parada Victoriei de la Moscova (DOCUMENTAR)

Parada Victoriei ținută la Moscova a fost o paradă militară ținută în cinstea înfrângerii Germaniei în Al Doilea Război Mondial, numit de ruși Marele Război Patriotic.

Rusia sărbătoreşte, de obicei, Ziua Victoriei cu mare fast, cu o uriaşă paradă militară prin centrul Moscovei şi un discurs al preşedintelui Vladimir Putin, salutând rolul principal al ţării în înfrângerea Germaniei. Dar celebrările din acest an sunt plasate pe fundalul campaniei militare a Moscovei în Ucraina.

Parada militară din Piața Roșie a fost redusă cu 35%, anul acesta. După ce o parte din tehnica militară a Moscovei a fost distrusă în Ucraina, Kremlinul a reușit cu greu să facă rost de vehicule militare pentru defilare.

Prima paradă a avut loc la Moscova, capitala Uniunii Sovietice, în Piața Roșie, într-o zi ploioasă, la 24 iunie 1945, la mai bine de o lună de la semnarea, de către germani, a actului capitulării în fața comandanților sovietici – 9 mai.

UPDATE ora 20:50 – Cel puţin cinci femei din regiunea Kiev au depus plângeri la Poliţie acuzând că au fost violate de militari ruşi

Cel puţin cinci femei din regiunea Kiev au depus plângeri la Poliţie acuzând că au fost victime ale violurilor militarilor ruşi, a declarat şeful Poliţiei Regionale Kiev, Andrei Nebitov, pentru Agerpres.

Potrivit oficialului ucrainean, faptele de viol sunt înscrise în categoria crimelor de război şi sunt cercetate alături de serviciile secrete ale Ucrainei, de procurori, dar şi de organismele internaţionale.

UPDATE ora 19:45 – Propaganda rusă răspândește știri false despre o „epidemie de tuberculoză” în armata ucraineană

Canalele de telegramă pro-rusești răspândesc știri false care susțin „deteriorarea bruscă a situației epidemiologice” în Forțele Armate ale Ucrainei, transmite Centrului pentru combaterea dezinformării din cadrul Consiliului Național de Securitate și Apărare al Ucrainei.

„Rusia caută să semene panică în rândul apărătorilor ucraineni, recurgând inclusiv la difuzarea de știri false potrivit cărora în Armata ucraineană a început o epidemie de tuberculoză”, se arată în declarație.

În special, propagandiștii susțin că medicii ucraineni ar fi „incapabili să determine cauza exactă a epidemiei, dar înclină spre două opțiuni pentru o epidemie în masă: recrutarea rezerviștilor și luptătorilor pentru apărarea teritorială neexaminați și recrutarea activă în rândurile Forțelor Armate”.

UPDATE ora 19:30 – O rachetă rusească a distrus hotelul din Odesa, cunoscut ca „fortăreața elitei rusești”

Hotelul de lux „Grande Pettine”din Odesa care a devenit cunoscut la nivel local ca fiind „fortăreața elitei rusești” a fost distrus de o rachetă rusească.

Ansamblul de lux numit „Grande Pettine” este situat pe o plajă de la Marea Neagră. Atunci când mișcarea pro-rusă din Odesa era la apogeu – în urmă cu aproximativ 10 ani – complexul a organizat conferințe dedicate înfrățirii dintre Ucraina și Rusia. Una dintre ele s-a numit: „Provocările crizei globale: unitatea Ucrainei și a Rusiei”.

UPDATE ora 19:30 – Războiul din Ucraina a reunit două surori care nu s-au mai văzut de 20 de ani

Două surori au fost reunite, după 20 de ani, de războiul din Ucraina. Au fost despărțite când aveau 5, respectiv 6 ani. Cele două surori și-au petrecut primii ani de viață împreună în satul Nikolaev din sudul Ucrainei. La scurt timp, au fost despărțite, notează The Guardian.

„De când eram mici visam să ne revedem, dar nu ne-am fi imaginat niciodată că va fi din cauza unui război”, a spus Tatiana, acum în vârstă de 25 de ani, potrivit RFI.

Angelika, în vârstă de 5 ani, a fost trimisă să locuiască cu o mătușă, iar Tatiana, în vârstă de 6 ani, a rămas cu o bunică, înainte de a ajunge în grija statului. Copilele au cerut să fie ținute împreună, își amintește Tatiana, acum în vârstă de 25 de ani.

„Dar, din punct de vedere economic, era imposibil, mătușa Angelikăi nu își permitea să ne ia pe amândouă la ea”, a precizat una dintre surori.

UPDATE ora 19:15 – Macron: Putin a avut o poziție „războinică” la „Ziua Victoriei”. Nu va exista pace prin „umilirea” Rusiei sau a Ucrainei

Președintele Franței, Emmanuel Macron, a declarat luni că discursul președintelui rus Vladimir Putin de Ziua Victoriei a fost o demonstrație de „forță, intimidare și o poziție războinică”, dar a insistat că negocierile de pace nu pot avea succes prin „umilirea” Rusiei sau a Ucrainei.

„Cred că noi (UE și Rusia n.red) am prezentat două viziuni foarte diferite ale zilei de 9 mai. Pe de o parte, a existat o dorință pentru o demonstrație de forță, pentru intimidare și o atitudine războinică… Nu intru niciodată în comentarii, dar președintele Putin a prezentat o atitudine războinică”, a declarat Macron la Parlamentul European.

UPDATE ora 19:00 – VIDEO | Marionetele lui Putin. Germanii, jucați pe degete de liderul de la Kremlin (DOCUMENTAR)

După ce Rusia a invadat Ucraina, relația Germaniei cu regimul de la Moscova a început ușor-ușor să se destrame. Cancelarul Olaf Scholz, un social-democrat care a preluat conducerea țării după plecarea Angelei Merkel în luna decembrie, a anunțat că țara a trecut printr-o schimbare de 180 de grade din punct de vedere al politicii de apărare a Germaniei, imediat după atacurile fără precedent din Ucraina.

Berlinul trece printr-un proces dureros de introspecție și îndoială, iar în rândul oficialilor s-a instaurat astfel o panică imensă.

După ce au susținut ani la rând ideile liderului de la Kremlin, diplomații par să își dea seama că au fost niște pioni ai Moscovei și devin principalii vinovați pentru situația actuală din Ucraina.

UPDATE ORA 19:00 – Este Vladimir Putin bolnav? Fotografiile în care și-a acoperit picioarele cu o pătură la parada de la Moscova fac înconjurul lumii

Președintele rus Vladimir Putin și-a acoperit picioarele cu o pătură în timp ce prin fața sa se desfășura parada de Ziua Victoriei. Aceste fotografii au devenit celebre, gestul său dând apă la moară celor care spun că liderul autoritar ar avea grave probleme de sănătate.

Într-un interviu acordat Digi 24, profesorul universitar Valentin Naumescu a subliniat că Putin nu a arătat deloc bine astăzi.

„Asupra lui Putin există o apăsare, e un om sub presiune, nu pot spune dacă e apăsarea unei boli, deși clar nu arată bine, sau a unui eșec militar care pare să se contureze. Nici discursul nu a fost entuziast, deși s-a chinuit să ridice tonul, să vorbească în termeni glorioși despre armata lui. Nu a arătat deloc bine Putin azi, din această campanie de imagine un punct este câștigat de Ucraina și arată cel puțin un semieșec de etapă al Rusiei prin instalarea unor probleme tot mai grave în rândul conducerii politice și militare a Rusiei. Semnalul de la Moscova e cât se poate de prost pentru regimul Putin și invazia în Ucraina”, a declarat Valentin Naumescu, profesor de relații internațioale la Facultatea de Studii Europene a Universității Babeș Bolyai.

UPDATE ora 18:45 – Președintele CE a fost obligat să se adăpostească în buncăr în timpul vizitei din Odesa. Orașul a fost bombardat de ruși

Preşedintele Consiliului European Charles Michel a fost forţat să se pună la adăpost din cauza unor tiruri cu rachetă lansate de ruși. Șeful CE se afla într-o vizită surpriză la Odesa, un mare oraş din sudul Ucrainei.

Potrivit unui responsabil al UE, citat de Digi24, în timpul unei întâlniri între Charles Michel şi premierul ucrainean Denis Şmigal, „participanţii au trebuit să întrerupă reuniunea pentru a se pune la adăpost pentru că regiunea Odesa a fost lovită din nou de rachete”.

Charles Michel a scris, la rândul său, pe Twitter că a venit la Odesa pentru a sărbători Ziua Europei.

UPDATE ora 18:40 – Ambasadorul SUA la ONU: Putin „a recunoscut că nu are nicio victorie de sărbătorit”, dar nu a dat niciun semn de retragere

Președintele rus Vladimir Putin „a recunoscut că nu are nicio victorie pe care să o sărbătorească”, a declarat ambasadorul american la ONU, Linda Thomas-Greenfield, la CNN, ca răspuns la lipsa unui anunț major de escaladare în discursul de luni al lui Putin de „Ziua Victoriei”, dar a precizat că acesta nu a dat nici un indiciu că intenționează să pună capăt războiului.

Thomas-Greenfield a remarcat că liderul rus nu s-a folosit de remarcile sale de luni pentru a anunța o retragere din Ucraina – ceea ce ar fi fost salutat de Statele Unite și care, potrivit ei, semnalează că războiul lui Putin va continua.

Oficialul ONU a declarat că „nu a existat niciun motiv pentru ca Putin să declare victoria sau să declare un război pe care îl duce deja de mai bine de două luni”.

UPDATE ora 18:35 – Un fost premier rus al Rusiei vorbește de „începutul sfârșitului erei lui Putin”: Faptul că nicio victorie nu a fost anunțată pe 9 mai înseamnă că forțele ruse „își pierd puterile”

Mikhail Kasyanov, fost premier al Rusiei în perioada 2000-2004, a explicat – luni – că din discursul susținut de președintele Vladimir Putin de Ziua Victoriei se înțelege faptul că acesta este conștient că pierde războiul.

El a mai precizat că este evident faptul că președintele are probleme și că este „începutul sfârșitului erei lui Putin”.

Acesta a declarat, pentru Sky News, că Vladimir Putin a fost „indus în eroare” și că nu se aștepta la o asemenea rezistență din partea Ucrainei.

UPDATE ora 18:20 – Asaltul rusesc asupra uzinei Azovstal continuă cu tancuri și artilerie, afirmă un oficial ucrainean

Forțele rusești continuă luni ofensiva asupra uzinei Azovstal din Mariupol, folosind tancuri și artilerie, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului ucrainean al Apărării, Oleksandr Motuzyanyk, în cadrul unui briefing zilnic.

„Nu putem exclude noi bombardamente, bombardiere cu rază lungă de acțiune Tu22M3”, a adăugat el.

Potrivit ministerului, prezența Rusiei în Marea Neagră a crescut acum la șapte nave înarmate cu rachete de croazieră de tip Kaliber, „transportând colectiv până la 50 de rachete”.

UPDATE ora 16:00 – Vladimir Putin mai pierde un colonel, chiar de Ziua Victoriei. Este al 40-lea militar de acest rang care moare în războiul cu Ucraina

Vladimir Putin a mai pierdut un colonel în Ucraina, chiar în momentul în care la Moscova se celebra Ziua Victoriei. Este al 40-lea militar de acest rang care piere în conflictul armat început în 24 februarie.

UPDATE ora 15:00 – Ambasadorul Rusiei în Polonia, stropit cu vopsea roșie, în timp ce depunea o coroană de flori la cimitirul soldaților sovietici

Ambasadorul Rusiei în Polonia, Serghei Andreev, a fost stropit cu vopsea roșie, în timp ce încerca să depună o coroană de flori la memorialul soldaților sovietici din Varșovia. (Vezi video aici…)

Sursa: Daily Mail

UPDATE ora 14:00 – Noi bombardamente rusești în Odesa, de Ziua Victoriei

Armata ucraineană a anunțat, în cursul zilei de luni, că Rusia a lansat noi rachete asupra regiunii Odesa.

Autoritățile de la Kiev susțin că patru rachete de croazieră Onyx, de înaltă precizie, au lovit regiunea.

UPDATE ora 12:50 – Trupele rusești poartă o panglică prin Mariupol – presă

Un jurnalist ucrainean a distribuit o înregistrare video în care pretinde că arată mai mulți pe ruși care transportă o panglică de 300 de metri lungime prin Mariupol, orașul port asediat, scrie MEDIAFAX.

Vitalii Rybak spune că panglica are circa 300 de metri și este pirtată prin Mariupol de mai mulți ruși, potrivit Sky News.

Jurnalistul a distribuit înregistrarea video pe Twitter, iar culoarea panglicii este aceeași cu cea care împodobește Piața Roșie din Moscova.

UPDATE ora 11:30 – Mesaj anti-război pe canalele TV din Rusia care transmiteau parada de Ziua Victoriei

Un mesaj anti-război ar fi apărut pe canalele TV din Rusia care transmiteau parada de Ziua Victoriei. Se pare că programele televiziunilor au fost piratate, transmite MEDIAFAX.

Atacul a fost făcut prin intermediul televizoarelor inteligente din Rusia. Pe marile canale, inclusiv Channel One, Rossiya-1 și NTV-Plus, a apărut mesajul anti-război, conform BBC.

De asemenea, pe rețelele de socializare circulă imagini care indică faptul că programul TV online al Rusiei a fost piratat.

Într-o zi în care programul gestionat îndeaproape de stat este dominat de evenimentele dedicate Zilei Victoriei, se pare că numele fiecărei emisiuni a fost schimbat cu următorul mesaj: „Pe mâinile voastre este sângele a mii de ucraineni și al sutelor de copii uciși ai acestora. Televiziunea și autoritățile mint. Nu războiului”, anunță Sky News.

UPDATE ora 11:00 – Vladimir Putin, de Ziua Victoriei: „S-a iscat un sentiment de rusofobie în lume”

Vladimir Putin a spus, în discursul său, susținut de Ziua Europei, că Occidentul nu a vrut să asculte de Rusia. Occidentul, a spus el, fără a explica ce dovezi avea, se pregătește pentru „invazia pământului nostru, inclusiv a Crimeei”.

„Ziua Victoriei este sacră pentru noi, luptăm pentru copiii noștri, pentru poporul nostru. Au încercat să ne amenințe într-un mod inacceptabil. Nu vom renunța niciodată la dragostea pentru patria mamă din respect față de înaintașii noștri. S-a iscat un sentiment de rusofobie în lume.

Nu vom uita niciodată lecțiile din cel de-al doilea Război Mondial și ne vom aminti mereu de cei care s-au sacrificat (moment de reculegere). Dragi camarazi, viața fiecărui soldat și ofițer este o tragedie și o pierdere irecuperabilă pentru familiile lor, organizațiile vor face tot pentru ajutorarea familiilor răniților din operațiunea militară. Azi luptați pentru securitatea și siguranța țării noastre, valorile țării noastre, o Rusie puternică și independentă este ceea ce ne dorim”, a spus el, citat de HotNews.

Liderul rus și-a încheiat discursul la parada de Ziua Victoriei de la Moscova în aplauzele a mii de militari, în Piața Roșie.

Sursa foto: Profimedia

UPDATE ora 10:00 – Armand Goșu: „Rusia nu va ataca Republica Moldova, nu are niciun interes să o facă”

Rusia nu va ataca Republica Moldova pentru că nu are niciun interes să facă acest lucru, susține istoricul Armand Goșu, specializat în istoria spațiului ex-sovietic.

UPDATE ora 09:22 – Justin Trudeau, vizită la Kiev: „Este foarte clar că Vladimir Putin este responsabil de crime de război”

Premierul Canadei, Justin Trudeau, a ajuns duminică în Ucraina, unde a vizitat, printre altele, orașul Irpin, unde forțele ruse ar fi comis crime de război.

UPDATE ora 09:07 – Elon Musk, amenințat de Moscova? Mesaj șocant postat pe Twitter: „Dacă mor în circumstanțe misterioase…”

Fanii Elon Musk sunt îngrijorați după ce miliardarul a scris o postare înfricoșătoare pe Twitter legată de moartea sa „în circumstanțe misterioase”.

Elon Musk a scris pe Twitter: „Dacă mor în circumstanțe misterioase, mi-a plăcut să vă cunosc”.

UPDATE ora 09:00 – 9 mai 2022. După 77 de ani, Rusia lui Putin repetă crimele din Al Doilea Război Mondial

La începutul lunii aprilie, Organizația Națiunilor Unite (ONU) a suspendat Rusia din Consiliul pentru Drepturile Omului, pentru ”încălcări grave și sistematice și abuzuri ale drepturilor omului”. Decizia nu a mirat pe nimeni, în contextul în care – încă înainte de invadarea Ucrainei – libertatea de exprimare în Federația Rusă tindea către zero, doar presa aservită puterii de la Kremlin scăpând, firește, de orice sancțiune. (Citește mai departe….)

UPDATE ora 05:00 – Zelenski, intervenție la videoconferința G7 de duminică: Chiar ieri o bombă rusească a ucis 60 de civili care se refugiau într-o școală

Şaizeci de persoane au fost ucise sâmbătă în bombardamentul unei şcoli din regiunea Lugansk din estul Ucrainei, a declarat duminică preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski / Sursă Foto: Facebook
UPDATE ora 04:00 – Ambasada SUA, redeschisă la Kiev. Șefa misiunii americane și-a încheiat alocuțiunea cu mesajul ucrainenilor de pe Insula Șerpilor

Statele Unite și-au redeschis duminică ambasada la Kiev, iar șefa misiunii americane, Kristina Kvien, și-a încheiat scurtul discurs de inaugurare cu mesajul soldaților de pe Insula Șerpilor transmis rușilor, devenit deja clasic.

UPDATE ora 03:12 – Prima Doamnă a SUA, Jill Biden, s-a întâlnit cu Olena Zelenka, soția președintelui Zelenski în vestul Ucrainei

Jill Biden a vizitat un oraș din vestul Ucrainei după ce a părăsit România, unde s-a întâlnit cu prima doamnă a acestei țări, Olena Zelenska. Vizita nu a fost anunțată anterior din motive de securitate.

UPDATE ora 02:20 – Bono, concert-surpriză la metroul din Kiev. Artistul a răspuns invitației președintelui Volodimir Zelenski (FOTO, VIDEO)

Legendarul artist Bono, solistul trupei U2, și chitaristul David Howell Evans (cunoscut ca The Edge) au improvizat duminică un concert în stația de metrou Hreșciatik din Kiev, potrivit imaginilor apărute pe rețelele sociale.

Sursa foto Profimedia

UPDATE ora 01:00 – Cancelarul german Olaf Scholz: Putin nu va câștiga acest război

Cancelarul german Olaf Scholz spune, la celebrarea sfârșitului celui de-Al Doilea Război Mondial, că Putin nu va câștiga războiul din Ucraina.

Într-un discurs televizat adresat națiunii duminică, cu ocazia aniversării sfârșitului celui de-Al Doilea Război Mondial, cancelarul german Olaf Scholz a asigurat Ucraina de solidaritate în lupta sa împotriva invaziei rusești.

UPDATE ora 00:40 – Dmitri Rogozin, șeful Agenției Spațiale ruse Roscomos, amenință țările NATO cu lovituri nucleare: „Vor fi distruse în jumătate de oră!”

Șeful Agenției Spațiale ruse Roscomos, Dmitri Rogozin (comparat cu Elon Musk în Rusia datorită preocupărilor sale privind spațiul cosmic), a făcut recent unele declarații amenințătoare la adresa Occidentului, mai ales față de țările NATO care susțin Ucraina. El s-a referit la lovituri nucleare.

UPDATE ora 00:20 – Familia unui marinar rus ucis pe crucișătorul Moskva a cerut compensații financiare. Răspunsul șocant primit de la autorități

Familia unui marinar rus ucis pe crucișătorul Moskva, scufundat în Marea Neagră, a cerut compensații financiare, însă autoritățile ruse i-au informat că nu vor primi niciun ban, așa cum promisese chiar președintele Vladimir Putin în cazul victimelor războiului din Ucraina.

UPDATE ora 00:12 – Liderii G7 despre Putin: Acţiunile sale aduc ruşine Rusiei şi sacrificiilor istorice ale poporului rus. Nu trebuie lăsat să câştige acest război

Liderii Grupului celor Şapte (G7) au precizat, într-un comunicat dat publicităţii duminică seară, că acţiunile preşedintelui rus Vladimir Putin “aduc ruşine Rusiei” şi că nu vor precupeţi niciun efort pentru ca Putin şi cei care îl susţin să fie traşi la răspundere.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”